Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Παντελής Βούλγαρης φέρνει τα καλύτερα στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

O Παντελής Βούλγαρης φέρνει τα καλύτερα στο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου

Πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου

«Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ανάμεσα στο πλήθος των επισκεπτών του Αυγούστου, μεταμφιεσμένοι με μαύρα γυαλιά, αποβιβάζονται στο νησί διάσημοι όπως ο Αριστοφάνης, ο Σαίξπηρ, ο Αισχύλος, ο Ευριπίδης, ο Ρίτσος, ο Κορνάρος κ.α. που σκοπός τους είναι να μας παρασύρουν με επιτήδειους τρόπους σε επικίνδυνες πράξεις, όπως να γελάμε και να κλαίμε με τα κατορθώματά μας αλλά και να θυμόμαστε πως παλιότερα χορεύαμε συχνά».

Τα παραπάνω αφηγήθηκε χαριτολογώντας ο Παντελής Βούλγαρης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ ‘Ανδρου που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά από 26 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου.

Το φεστιβάλ σηκώνει αυλαία με την «Τελευταία Μαύρη Γάτα» από τη παιδική σκηνή του θεατρικού ομίλου ‘Ανδρου (26/7), ακολουθούν οι «Πέρσες» σε σκηνοθεσία ‘Αρη Μπινιάρη (28 και 30/7), συναυλία της Κατερίνας Πολέμη και του Βαγγέλη Τούντα.

Επίσης φέτος, ο Βασίλης Παπαβασιλείου φέρνει στο φεστιβάλ την «Ελένη» του Ρίτσου (11/8), ο Γιώργος Νταλάρας δίνει συναυλία με την Εστουδιαντίνα (9/8), οι Χαϊνηδες και η Ομάδα Κι Όμως Κινείται παρουσιάζουν τον «Ερωτόκριτο», η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει συναυλία (18/8), το Εθνικό Θέατρο ανεβάζει την παράσταση «Τίμων ο Αθηναίος» (20/8) και δύο ημέρες μετά, παρουσιάζονται οι «Βάτραχοι» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου.

«Η προσπάθεια για επικοινωνία μέσω της τέχνης θα συνεχισθεί και τον χειμώνα» διαβεβαίωσε ο δήμαρχος ‘Ανδρου Θεοδόσης Σουσούδης, παρών επίσης στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι ένας νέος συνεδριακός πολυχώρος είναι ήδη έτοιμος να λειτουργήσει στο Κόρθι, φιλοξενώντας εκδηλώσεις πολιτισμού.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024