Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Κατά την απολογία του ο Αρέμης Σώρρας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες  ημέρες, ο συνήγορός του αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.

Κατά την απολογία του ο Αρέμης Σώρρας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες  ημέρες, ο συνήγορός του αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Μάλιστα, από τον φόβο δημιουργίας έντασης, από τους εκατοντάδες οπαδούς του, ο Αρτέμης Σώρρας βγήκε από την πίσω πόρτα, όπου περπάτησε λίγα μέτρα με την συνοδεία της ασφαλείας και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο μεταγωγικό όχημα.

Στις φυλακές οδηγείται ο Σώρρας

Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας οδηγείται στις φυλακές μετά την απολογία του για σωρεία κακουργηματικών αδικημάτων που τον βαρύνουν για τη δράση της οργάνωσης που ίδρυσε.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες μετά από δεκαέξι μήνες που ήταν καταζητούμενος, απολογήθηκε για βαριά κακουργήματα, αρνούμενος το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του. Το κατηγορητήριο, εφόσον γίνει δεκτό από τη Δικαιοσύνη στα επόμενα στάδια της ποινικής υπόθεσης, τον φέρνει αντιμέτωπο με την ποινή τής ισόβιας κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται ότι το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για την υπόθεση περιλαμβάνει για τον ίδιο και 7 ακόμα άτομα κατά περίπτωση τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η δίωξη περιλαμβάνει, επίσης, σειρά πλημμελημάτων όπως της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024