Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Octavia 2020: Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά

Skoda Octavia 2020: Πρώτη γεύση από τη νέα γενιά

Το best-seller της Skoda δίνει τα διαπιστευτήρια της νέας γενιάς του η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Αν και ελάχιστα συμπεράσματα μπορεί να εξάγει κανείς για την κατεύθυνση που θα πάρει η νέα γενιά της Skoda Octavia, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποτελεί το πρώτο δείγμα του νέου μοντέλου το οποίο αναμένεται το 2020.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς επί του παρόντος οι μηχανικοί της Skoda, αξιοποιούν μια ελαφρώς παραλλαγμένη εκδοχή της τρέχουσας γενιάς της Octavia για τις δοκιμές εξέλιξης χωρίς το βαρύ καμουφλάζ που καλύπτει τα «επίμαχα» σημεία να αφήνει περιθώρια εικασιών για το νέο αισθητικό προσανατολισμό του μοντέλου.

Αυτό που ωστόσο είναι σίγουρο σε σχέση με τη νέα γενιά της Octavia είναι ότι στην αθέατη πλευρά της θα βρεθεί μια νέα εκδοχή της πολυχρηστικής πλατφόρμας του ομίλου VW με την κωδική ονομασία MQB, η οποία με την εκτεταμένη χρήση ελαφρών υλικών, αναμένεται να συμβάλλει στη δραστική μείωση του βάρους της νέας γενιάς του μοντέλου ακόμα και αν η Skoda αποφασίσει να αυξήσει τις διαστάσεις του μοντέλου.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, είναι ακόμα νωρίς προκειμένου να υπάρξουν σαφείς πληροφορίες, ωστόσο με δεδομένη την νέα στρατηγική του ομίλου VW, η Octavia πλην των συμβατικών συνόλων να εντάξει στην γκάμα της και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα συμβάλει σε μια συνολικά αποδοτικότερη εικόνα για το μοντέλο.

Ένα άλλο στοιχείο που αναμένεται να συνοδεύει την νέα Octavia όπως μαρτυρά η υποψία κάποιων αισθητήρων κάτω από το καμουφλάζ, είναι ένα ενισχυμένο εξοπλιστικό παλμαρέ συστημάτων υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας τα οποία θα της εξασφαλίζουν ενισχυμένες δυνατότητες που θα άπτονται της τεχνολογίας ημιαυτόνομης οδήγησης.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024