Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς ταξί σήμερα  η Αθήνα - 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα – 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατεβαίνουν από σήμερα, Τετάρτη, οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί Αγοραίων

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες κατεβαίνουν από σήμερα, Τετάρτη, οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί Αγοραίων.

Στην απεργία θα συμμετάσχει και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), το οποίο καλεί σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία του (Μάρνη 17).

Στην ανακοίνωση του αναφέρουν πως: «την κατάργηση της υποχρέωσης της ελάχιστης διάρκειας σύμβασης τριών ωρών που έχουν οι εταιρίες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων με οδηγό ζήτησαν οι θεσμοί και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ» και συμπληρώνουν: «Η Ελληνική κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αρνήθηκαν μια τέτοια προοπτική, ωστόσο είναι σε δύσκολη θέση, αφού τέθηκε ζήτημα ακόμα και μη συμφωνίας για την αξιολόγηση».

Στη συνέχεια υπογραμμίζουν: «η έλλειψη σεβασμού από διεθνείς και εγχώριους νταβατζήδες της τουριστικής βιομηχανίας όχι μόνο στους νόμους του Ελληνικού Κράτους, αλλά και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστούν προσβολή και χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

Έτσι, καταλήγουν ότι: «ξεκινάμε με 24ωρη απεργία, από τις 13/6/2018 (6 π.μ) η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να κλείσει οριστικά το ζήτημα», ενώ παράλληλα ζητούν συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία όμως «δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από το να διεκδικήσουμε με απεργία την επιβίωσή μας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024