Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός έκθεσης Παρισιού και η Lamborghini

Εκτός έκθεσης Παρισιού και η Lamborghini

H ιταλική φίρμα προστίθεται στην μακρά λίστα αυτοκινητοβιομηχανιών που δεν θα δώσουν το παρών στη διεθνή έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας που πραγματοποιείται στις αρχές Οκτωβρίου.

Ακόμα μία απώλεια μετρά το «ρόστερ» της διεθνούς έκθεσης καθώς η Lamborghini δεν αναμένεται να συμμετάσχει στη διοργάνωση, όντας η δεύτερη, μετά την VW, φίρμα του γερμανικού ομίλου που δεν πρόκειται να δώσει το παρών στη γαλλική μπιενάλε.

Σημειώνεται πως η ιταλική φίρμα είναι η δέκατη κατά σειρά αυτοκινητοβιομηχανία που δηλώνει ότι δεν θα παρευρεθεί στη διοργάνωση καθώς εκτός από τις Lamborghini και VW, το ίδιο αναμένεται να πράξουν επίσης, οι Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru και Volvo.

Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini απέχει από τη συγκεκριμένη έκθεση καθώς τόσο η ιταλική φίρμα όσο και η Bentley η οποία ανήκει επίσης στον όμιλο VW, είχαν απόσχει και το 2016, χρονιά κατά την οποία απουσίαζαν, Aston Martin, Ford, Volvo αλλά και Rolls-Royce μιας και το φαινόμενο των απουσιών δεν αποτελεί αποκλειστικότητα της προσεχούς διεθνούς έκθεσης.

Αντιθέτως, με δεδομένες τις δυνατότητες που προσφέρει το Internet σε ό,τι αφορά την προβολή προϊόντων η οποία σε σύγκριση με την μεταφορά δεκάδων μοντέλων σε ένα φυσικό σημείο, συνεπάγεται μηδαμινό κόστος αλλά και την ολοένα αυξανόμενη απήχηση «εναλλακτικών» διοργανώσεων με εντονότερο το στίγμα της τεχνολογίας, όπως π.χ. το CES στο Las Vegas, οι αυτοκινητοβιομηχανίες δείχνουν να εγκαταλείπουν την αίγλη των άλλοτε κραταιών παραδοσιακών εκθέσεων αυτοκινήτου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024