Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με νέες επιθέσεις απειλεί ο Ρουβίκωνας

Με νέες επιθέσεις απειλεί ο Ρουβίκωνας

Με απειλές για νέες επιθέσεις επανέρχεται ο Ρουβίκωνας λίγες ώρες μόνο μετά την καταδρομική που πραγματοποίησε στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας

Με απειλές για νέες επιθέσεις επανέρχεται η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» λίγες ώρες μόνο μετά την καταδρομική που πραγματοποίησε στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Το ισόγειο του συμβουλίου της επικρατείας ισοπεδώθηκε. Δώσαμε ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα λαμόγια-δικαστές που συζητούσαν εκείνη την ώρα στον δεύτερο όροφο το πετσόκομα των συντάξεων. Είμαστε ικανοποιημένοι που με τις μικρές μας δυνάμεις γίναμε έστω και για μια στιγμή η φωνή των γερόντων.Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα…» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, αναφερόμενο στη χθεσινή επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως περίπου 70 μέλη πραγματοποίησαν ζημιές στην είσοδο που στεγάζονται τα γραφεία του Συμβουλίου της Επικρατείας σπάζοντας υαλοπίνακες και ρίχνοντας μπογιές. Αφού φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια, αποχώρησαν.

Την ώρα που επιτέθηκε η ομάδα των ατόμων στο ΣτΕ, δηλώνοντας στο φρουρό του κτιρίου ότι ήταν μέλη του Ρουβίκωνα, συνεδρίαζε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.

Διαβάστε επίσης: «Μαύρο» μέτωπο βίας και φασισμού απειλεί τη συνοχή της Ελλάδας

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024