Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν - Ρεάλ για ένα «εισιτήριο» στον τελικό

Μπάγερν – Ρεάλ για ένα «εισιτήριο» στον τελικό

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα περυσινά προημιτελικά της διοργάνωσης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να προκρίνεται και εν τέλει, να φτάνει στη κατάκτηση του Champions League

Η αγωνιστική δράση των ημιτελικών του Champions League, συνεχίζεται απόψε (25/4, 21:45) με την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης στο «Αλιάνζ Αρένα».

Οι μνήμες από τη περυσινή «μονομαχία» των δύο συλλόγων στα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι ακόμα νωπές, σε ένα ζευγάρι με ούτως ή άλλως μεγάλη ιστορία. Για την ιστορία, η Ρεάλ επικράτησε μέσα στο Μόναχο με 1-2 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η Μπάγερν αντέδρασε στη ρεβάνς, επικράτησε με 1-2 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έστειλε το ματς στη παράταση. Εκεί, οι «Μερένχες» ήταν ανώτεροι, σκόραραν τρία τέρματα και έφτασαν εν τέλει στη νίκη-πρόκριση με σκορ 4-2.

Μετά την εξέλιξη αυτή λοιπόν, οι «Βαυαροί» αναζητούν εκδίκηση από τη «βασίλισσα» και θέλουν να φτάσουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης μετά τη σεζόν 2012/13 όπου κατέκτησαν το τρόπαιο.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης είναι αναμφίβολα, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπάγερν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται μάλιστα, να βρίσκεται στην βασική 11άδα της αναμέτρησης.

Ο Γιουπ Χάινκες δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αρτούρο Βιδάλ και Μάνουελ Νόιερ.

Στο ισπανικό στρατόπεδο, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, προέρχεται από δύο διαδοχικές κατακτήσεις της διοργάνωσης και διαθέτει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε «δαιμονιώδη» φόρμα. Ο Πορτογάλος σταρ έχει 15 τέρματα στη φετινή διοργάνωση ενώ σκοράρει για 11 σερί αγώνες, επίτευγμα που αποτελεί ρεκόρ.

Παρ’ όλα αυτά, η δύσκολη και αμφιλεγόμενη πρόκριση επί της Γιουβέντους στα προημιτελικά, έδειξε πως η «βασίλισσα» έχει τρωτά σημεία. Θετικό νέο είναι φυσικά, η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στην 11άδα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών στο ματς με τους «μπιανκονέρι» στη Μαδρίτη.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει την ευχέρεια να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024