Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος: Χρυσαυγίτες «δείχνουν» τα τοπικά μέσα για την επίθεση κατά γυναικών

Λέσβος: Χρυσαυγίτες «δείχνουν» τα τοπικά μέσα για την επίθεση κατά γυναικών

Μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Λέσβου, πίσω από την επίθεση κατά ομάδας γυναικών κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου που έγινε τη Δευτέρα στο νησί. Φωτογραφία που δημοσιεύει το Αθηναϊκό Πρακτορείο δείχνει ομάδα που συμμετείχε στο συλλαλητήριο για το κλείσιμο των προσφυγικών δομών να έχει περικυκλώσει και να προπηλακίζει εθελόντριες που απασχολούνται στην περίθαλψη των προσφύγων στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Λέσβου, πίσω από την επίθεση κατά ομάδας γυναικών κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου που έγινε τη Δευτέρα στο νησί.

Φωτογραφία που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δείχνει ομάδα που συμμετείχε στο συλλαλητήριογια το κλείσιμο των προσφυγικών δομών να έχει περικυκλώσει και να προπηλακίζει εθελόντριες που απασχολούνται στην περίθαλψη των προσφύγων στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μία από τις νεαρές γυναίκες που δέχθηκε την επίθεση, είναι γνωστή εθελόντρια που δραστηριοποιείται σε δομή φιλοξενίας στη Μυτιλήνη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όλο θέμα ερευνάται και από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης «δείχνουν» μέλη της Χρυσής Αυγής πίσω από την επίθεση. Η ομάδα των μελών της Χρυσής Αυγής είναι γνωστή στην κοινωνία της Μυτιλήνης από παλαιότερη δραστηριότητά της. Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι φωτογραφία τους πριν τρία χρόνια το Σεπτέμβριο του 2013 ως τάγμα εφόδου σε παρέμβασή τους στην περιοχή της Θέρμης. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί τότε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης στη Λέσβο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024