Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» σε Α' τηλεοπτική προβολή στα Novacinema

«Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema

Η ταινία «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» η οποία πραγματεύεται μία από τις σημαντικότερες ιστορίες της ανθρωπότητας, τη βιβλική ιστορία του Μωυσή, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD. Ο δύο φορές υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, σκηνοθέτης […]

Η ταινία «Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» η οποία πραγματεύεται μία από τις σημαντικότερες ιστορίες της ανθρωπότητας, τη βιβλική ιστορία του Μωυσή, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, στις 22:00, στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD.

Ο δύο φορές υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ («Ο μονομάχος»), ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη το βιβλικό έπος, χτίζοντας μοναδικά τους κεντρικούς χαρακτήρες και βάζοντας την προσωπική του σκηνοθετική σφραγίδα. Όταν ο Μωυσής δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, και να ηγηθεί της προσπάθειας των σκλαβωμένων Ισραηλιτών να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωσή τους, θα βρει απέναντί του, την ισχυρή αντίσταση του Φαραώ της Αιγύπτου, Ραμσή.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της μοναδικής επικής περιπέτειας συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ («Ο Σκοτεινός Ιππότης», «Οδηγός Διαπλοκής»), ενώ τον Ραμσή υποδύεται ο Τζόελ Έντγκερτον. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συναντάμε επίσης και τους Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπεν Κίνγκσλεϊ και Τζον Τορτούρο.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

entertainment.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024