Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μπράντον: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Μπράντον: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει το παιχνίδι της χρονιάς του με τον Άρη, ψάχνοντας τη νίκη που θα του δώσει και μαθηματικά τον τίτλο της Super League.

Ο Μπράντον Τόμας τόνισε ότι μένει μόνο ένα θετικό αποτέλεσμα για το πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Μπράντον Τόμας:

Για το πως νιώθει τώρα και αν πίστευε από την αρχή της σεζόν ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ καλά. Εχουμε πολύ δύναμη, πιστεύουμε όλοι μαζί στον στόχο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή της σεζόν νομίζω ότι δεν μας πίστευε κανείς για το πρωτάθλημα. Είχαν φύγει παίκτες, υπήρχε άγχος για τις μεταγραφές. Οταν ξεκίνησαν οι προπονήσεις και είδαμε και τους νέους παίκτες, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια, φάνηκε ότι είχαμε πολύ καλή ομάδα. Αλλά ναι, την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Εγώ το πίστευα από πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όταν κάναμε πολλά συνεχόμενα καλά παιχνίδια και κερδίζαμε με καλό ποδόσφαιρο. Το πίστευα, γιατί όχι; Ποια ομάδα είναι καλύτερη από εμάς;»

Για τα κύρια στοιχεία του ΠΑΟΚ που τον φέρνουν να διεκδικεί το πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι ως ομάδα είμαστε όλοι μαζί. Ολοι παίζουμε για τον ίδιο στόχο και σκοπό. Επίσης έχουμε παίκτες με πολλή ποιότητα και έχουμε μια ισορροπία μέσα στο γκρουπ. Αυτό νομίζω ότι είναι και το κλειδί της ομάδας μας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει νικήσει φέτος: «Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι. Στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι δεν τους έχουμε κερδίσει φέτος και είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Αλλά εμείς έχουμε πίστη στον εαυτό μας και αν κερδίσουμε σήμερα, για πρώτη φορά στη σεζόν τον Αρη, θα είναι και η πιο σημαντική νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: «Πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο γήπεδο γιατί τα πάμε πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να κάνουμε ότι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και ότι κάναμε στα τελευταία ντέρμπι που παίξαμε με πολύ δύναμη, πάθος και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Να μην φοβόμαστε. Ο,τι θέλαμε, το έχουμε στα χέρια μας. Μια νίκη για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Να δώσουμε χαρά σε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μας υποστηρίζει σε όλο αυτό το διάστημα».

Sports in

Συνάντηση Σπανούλη – Αντετοκούνμπο για την Εθνική ομάδα

Ο Βασίλης Σπανούλης συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συζήτησαν και για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024