Σάββατο 01 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι η ενέργεια

Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι η ενέργεια

Το βασικό ζητούμενο για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είναι να βγάλουν οι παίκτες του στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την ενέργεια που είχαν και κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η «μάχη» των πειραιωτών με τους «πράσινους» έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του αντιπάλου του γνωρίζοντας ότι πετυχαίνει τον στόχο του και με ισοπαλία και μετά την αυριανή κόντρα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν όλο τον χρόνο να εστιάσουν στον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας τους, τον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα.

Αυτή την ώρα πάντως το μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού πρέπει να είναι στην σημαντική αναμέτρηση με το «τριφύλλι» και αυτό που θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι να επιδείξουν οι «ερυθρόλευκοι» την συγκέντρωση που είχαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Το βασικό ζητούμενο πάντως για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι να βγάλουν οι παίκτες του την ενέργεια που είχαν και κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Οι πειραιώτες έδειξαν πριν λίγες μέρες στο Καραϊσκάκη πως είχαν μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους, έβγαλαν καλά τρεξίματα και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας του λιμανιού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού κέρδισαν την «μάχη» στην μεσαία γραμμή και επέβαλαν τον ρυθμό τους, δείχνοντας μάλιστα πως είχαν πολύ περισσότερες δυνάμεις από την Ένωση.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «πάτησε γκάζι», πέτυχε δύο γκολ, πίεσε τους φιλοξενούμενους και τους ανάγκασε σε πολλά λάθη.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να έχει την ίδια ενέργεια και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεντιλίμπαρ είχε μιλήσει στους παίκτες του πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε ζητήσει να δει ένταση στο φουλ, με τους «ερυθρόλευκους» ν’ ανταποκρίνονται στις εντολές του προπονητή τους.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σταθούμε και στο πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα των πειραιωτών καθώς μετά τους δύο μεγάλους ημιτελικούς του Conference με την Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός έπαιξε δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κι ακολουθεί και τρίτο στο φινάλε του πρωταθλήματος, αυτή την φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Sports in

Ένταση με Μπαρτζώκα και τον κόσμο του Περιστερίου

Δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 01 Ιουνίου 2024