Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η ΝΔ προσπαθεί να φιμώσει

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η ΝΔ προσπαθεί να φιμώσει

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις δηλώσεις του Νίκου Ρωμανού για τον Στέφανο Κασσελάκη - Ποια ατάκα Κασσελάκη σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ;

Με μία σκληρή ανακοίνωση για τη Νέα Δημοκρατία και με βαρείς χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση που εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, Νίκος Ρωμανός, για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει», σημειώνει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας πως «θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Μάλιστα, η Κουμουνδούρου επαναλαμβάνει, «για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας», «μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας».

Για να καταλήξει πως «μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει».

Τι είπε ο Ρωμανός για τον Κασσελάκη;

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επέκρινε τον Στέφανο Κασσελάκη για μία φράση που χρησιμοποίησε, σε συνομιλία που είχε με υγειονομικούς στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

«Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: ‘Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω’!», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Όπως αναφέρει, «από το αλήστου μνήμης ‘έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη’ του κ. Πολάκη, στο ‘θα τους ξεσκίσω’ του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…».

«Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!», «εύχεται» στον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ρωμανός, τονίζοντας με ένα υστερόγραφο «ΥΓ: Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, πρόεδρος άλλου κόμματος».

Sports in

Μεγάλη ανατροπή για τη Super League της νέας σεζόν – Ποιος είναι το φαβορί για τον τίτλο…

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το φαβορί για το επόμενο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024