Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά βρίσκεται στα δικά μας χέρια

Κουτσούμπας: Το τέλος του Γολγοθά βρίσκεται στα δικά μας χέρια

«Το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια», υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Μήνυμα και ευχές για τον εορτασμό του Πάσχα έστειλε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο βίντεο, «το τέλος του Γολγοθά, η Ανάσταση, βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, δηλαδή στην ΕΕ των πολέμων, των λόμπι, της εκμετάλλευσης, και εκεί που τελικά ανατρέπονται στην πράξη, στους δρόμους του αγώνα. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Δείτε βίντεο:

Στον Θεολόγο την Κυριακή του Πάσχα

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο Δημήτρης Κουτσούμπας πιθανότατα θα σουβλίσει αρνί στον Θεολόγο την Κυριακή του Πάσχα αλλά θα κάνει τις μέρες αυτές και μία βόλτα στη Λαμία. «Την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας», όπως συνηθίζει να λέει για τη γενέτειρά του.

Άγνωστο αν θα καταφέρει να κάνει και μία στάση στη Λιβαδειά, την πόλη της γυναίκας του.

Σημειώνεται ότι στην παρέα του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Θεολόγο αναμένεται να είναι και αρκετοί εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, με το γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ να έχει βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους για τις διεκδικήσεις τους.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Κουτσούμπας ταξίδεψε σε Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, ενώ τη βδομάδα μετά το Πάσχα θα βρεθεί στη Γερμανία, με την περιοδεία του να έχει αφετηρία το Μόναχο.

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024