Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς ο Νάσος Ηλιόπουλος

Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα αντικαταστήσει τον Κωστή Καρπόζηλο, ο οποίος είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κωστή Καρπόζηλου για τις ευρωεκλογές, εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου, αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο Κωστής Καρπόζηλος εκτιμάται ότι έφερε εις πέρας με επιτυχία τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, δίνοντας έναν έντονο πολιτικό τόνο στις τοποθετήσεις του.

Στη θέση του, όπως είχε προαναγγείλει το in, είχε αποφασιστεί να αναλάβει καθήκοντα ένα έμπειρο στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας και οικείο πρόσωπο στους πολίτες, γι΄ αυτό επελέγη ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Σακελλαρίδης, Καρπόζηλος και Μάρω Δούκα στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος

Την Τετάρτη 24 Απριλίου, η Νέα Αριστερά παρουσίασε τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Πρόκειται για «ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους – γυναίκες και άνδρες – που προέρχονται από κάθε σημείο της χώρας και τον απόδημο ελληνισμό. Ένα ψηφοδέλτιο που εγγράφεται σε μια μακρά παράδοση, ανανεωτική και ριζοσπαστική, με ανθρώπους-σημεία αναφοράς, που τίμησαν την Αριστερά και άφησαν και αφήνουν έντονο αποτύπωμα στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.

Ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Κωστής Καρπόζηλος και η συγγραφέας Μάρω Δούκα.

Εκδήλωση για το δημοκρατικό ανοιχτό σχολείο

Σημειώνεται, επίσης, ότι στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί η Νέα Αριστερά ενόψει ευρωεκλογών, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το δημοκρατικό σχολείο, με επίκεντρο την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας, ένα ζήτημα για το οποίο προσφάτως το κόμμα είχε καταθέσει τέσσερα μέτρα για την αντιμετώπισή του.

«Σχολείο με Δημοκρατία, Κοινωνία με αλληλεγγύη, η απάντηση στην ενδοσχολική βία», είναι το θέμα της εκδήλωσης της Νέας Αριστεράς, στην οποία η βουλευτής Έφη Αχτσιόγλου θα συζητήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα και ειδικούς.

Η εκδήλωση θα γίνει στον κινηματογράφο Τριανόν, στις 19.00.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024