Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει πατέρας θύματος των Τεμπών: Αν μπορούσαν θα πετούσαν τα υπολείμματα και στη θάλασσα

Συγκλονίζει πατέρας θύματος των Τεμπών: Αν μπορούσαν θα πετούσαν τα υπολείμματα και στη θάλασσα

Ο Παύλος Ασλανίδης δηλώνει στο MEGA βέβαιος πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά τα υπολείμματα που εντοπίστηκαν στο οικόπεδο

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια του Παύλου Ασλανίδη, πατέρα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, σχετικά με τις αναφορές ότι στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από το σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν υπολείμματα οστών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για οικόπεδο, που ανήκει σε εργολάβο ο οποίος το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα έλαβε εντολή να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια.

«Σε περίπτωση που βρεθεί ότι είναι υπολείμματα και ταυτοποιηθούν με ανθρώπους που χάθηκαν αλλάζουν πολλά πράγματα και αναφορικά με τις κατηγορίες»

Ο Παύλος Ασλανίδης δηλώνει στο MEGA βέβαιος πως πρόκειται για ανθρώπινα οστά τα υπολείμματα που εντοπίστηκαν στο οικόπεδο. Όπως τόνισε, τον περασμένο Νοέμβριο τα ειδικά σκυλιά είχαν βρει ανθρώπινα οστά.

«Πρέπει να παραιτηθεί ο Φλωρίδης, γιατί είπε ότι είμαστε για τα μπάζα εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα. Μας είπε προχθές «τι να κάνουμε, να τα πετάξουμε στη θάλασσα;». Αν μπορούσαν, θα τα πετούσαν και στη θάλασσα. Να παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός», τόνισε ο Παύλος Ασλανίδης.

Τι λέει η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου

Από την πλευρά της η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου υπογράμμισε πως «στην προηγούμενη δειγματοληπτική έρευνα που είχε γίνει βρέθηκαν υπολείμματα της αμαξοστοιχίας, των συρμών, αλλά και οστά. Αυτά που βρέθηκαν στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ταυτοποίηση του DNA».

Η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου τόνισε επίσης πως ήδη από τις πρώτες δέκα μέρες είχε καταγγελθεί η εγκληματική αμέλεια από όλους τους φορείς, τις δικαστικές και τις εισαγγελικές αρχές.

«Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Δεν υπήρχε καμία περιφρούρηση του χώρου. Σε περίπτωση που βρεθεί ότι είναι υπολείμματα και ταυτοποιηθούν με DNA και συσχετιστούν με ανθρώπους που χάθηκαν αλλάζουν πολλά πράγματα και αναφορικά με τις κατηγορίες», κατέληξε η δικηγόρος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024