Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: ΠΑΕ και ΚΑΕ έδωσαν συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση (pics)

Ολυμπιακός: ΠΑΕ και ΚΑΕ έδωσαν συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση (pics)

Οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν συγχαρητήρια στον Σωτήρη Συλαΐδόπουλο και στους παίκτες του για την πρόκριση στον τελικό του Youth League.

Την πρόκριση στον τελικό του Youth League πανηγύρισε η Κ19 του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαΐδόπουλο απέκλεισαν στα πέναλτι την Ναντ (3-1, 0-0 κ.δ) και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσουν τον βαρύτιμο τρόπαιο.

Μια σπουδαία πρόκριση για τους Ερυθρόλευκους, που έγραψαν ιστορία και γέμισαν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, αλλά και τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βρέθηκε στη Νιόν και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Παράλληλα, οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός με αναρτήσεις τους στα social media έδωσαν συγχαρητήρια στην Κ19 για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Youth League.

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

«Στον τελικό του UEFA Youth League τα λιοντάρια του Θρύλου μας. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Θρυλική Κ-19 του Ολυμπιακού μας, που απέκλεισε τη Ναντ στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του UEFA. Youth League. WE KEEP ON DREAMING», ανέφερε η ΠΑΕ.

Το αντίστοιχο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Συγχαρητήρια στην Κ19 του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του Youth League! Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να επιστρέψει από τη Νιόν με την Κούπα!», ανέφερε η ΚΑΕ.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024