Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» - Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο κόλπο στην Κωνσταντινούπολη, αποκλείοντας στα πέναλτι τη Φενέρ και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έκαναν το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»… Καραϊσκάκη.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στους θριαμβευτές της Πόλης ήταν εντυπωσιακή και μιλάμε βεβαίως για ξημερώματα.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έζησαν μυθικές στιγμές στο αεροδρόμιο της Αθήνας κάτι που άλλωστε είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος από τα τηλεοπτικά πλάνα και τις φωτογραφίες.

Αυτός πάντως που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε ήταν ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και οι Ισπανοί συνεργάτες του.

Όλοι έλεγαν στον Μεντιλίμπαρ πριν την αναχώρηση της ομάδας από την Πόλη, ότι στην Αθήνα θα έχει περισσότερο κόσμο στο αεροδρόμιο απ’ ότι μετά το ματς με την Μακάμπι.

Και όντως ο πολύπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τα… έχασε βλέποντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού που περίμεναν την αποστολή των «ερυθρόλευκων» τα ξημερώματα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Μεντιλίμπαρ καταλαβαίνει κάθε μέρα και περισσότερο πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και την δυναμική που έχει ο κόσμος του.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο αυτό που έλεγε σήμερα ο 63χρονος προπονητής στο Ρέντη.

Ο Μεντιλίμπαρ συζητούσε με τους συνεργάτες του για την υποδοχή και έλεγε χαρακτηριστικά για την υποδοχή του κόσμου και τη στήριξη που έχει η ομάδα του λιμανιού από τους οπαδούς της.

«Δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις στιγμές, δεν περίμενα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοιο πάθος. Αυτό που βλέπω είναι απίστευτο» ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του Ισπανού προπονητή της ομάδας του λιμανιού.

Στο ίδιο μήκος και τα όσα έλεγαν οι Ισπανοί συνεργάτες του Μεντιλίμπαρ, βλέποντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι σε έκσταση τα ξημερώματα της Παρασκευής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Μεντιλίμπαρ βρίσκεται… κάτι παραπάνω από δυο μήνες στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» αλλά είναι τόσο μεγάλες οι επιτυχίες που έχει ζήσει στον πάγκο των πειραιωτών αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, που έχει «δεθεί» σε μεγάλο βαθμό με την ομάδα.

Δεν είναι εύκολο αυτό που έχει γίνει με τον Ισπανό και τον σύλλογο, να έχουν δηλαδή αναπτύξει μια τόσο δυνατή σχέση αυτούς τους δυόμιση μήνες, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος του Ολυμπιακού εκτιμά και την εργατικότητα αλλά και τον χαρακτήρα του Ισπανού προπονητή.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024