Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήγμα για την Ντόρτμουντ πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Πλήγμα για την Ντόρτμουντ πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Μία σημαντική απώλεια μετρά για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League o προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς.

Με μία σημαντική απώλεια θα προσπαθήσει η Ντόρτμουντ να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 απέναντι στην Ατλέτικο και να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League, για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος στο ματς της Μαδρίτης πέτυχε το γκολ της… ελπίδας για την Μπορούσια, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς του Σαββάτου (13/4) με την Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή (16/4) ρεβάνς με την ισπανική ομάδα.

Σημαντική απουσία για την Ντόρτμουντ, που θα παραταχθεί στη ρεβάνς με την Ατλέτικο χωρίς τον βασικό της στράικερ.

Ο Αλέ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στο «Μετροπολιτάνο», ξεκίνησε βασικός απέναντι στη Γκλάντμπαχ, για πρώτη φορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Νίκο Ελβέντι. Προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και αντικαταστάθηκε μόλις στο 10ο λεπτό.

Οι δηλώσεις του Έντιν Τέρζιτς:

«Για τον Σεμπαστιάν Αλέ, έχουμε μία πρώτη διάγνωση. Τραυματίστηκε ξανά στον αριστερό αστράγαλο. Θα χρειαστεί μία εβδομάδα πλήρους ξεκούρασης και το Σάββατο θα έχουμε μία τελική διάγνωση για να εξακριβώσουμε το διάστημα της απουσίας του» δήλωσε ο Εντιν Τέρζιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Τζέιντον Σάντσο, που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω ασθένειας, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τη συμμετοχή του νεαρού Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς, που αποχώρησε και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Γκλάντμπαχ.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024