Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάιντεν: Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη

Μπάιντεν: Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια του Ισραήλ είναι ακλόνητη

«Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια του Ισραήλ έναντι των απειλών από το Ιράν είναι ακλόνητη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

O Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με αξιωματούχους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και όπως αναφέρει στην πρώτη του αντίδραση, η δέσμευση των ΗΠΑ για την ασφάλεια του Ισραήλ έναντι των απειλών από το Ιράν και τους πληρεξουσίους του είναι ακλόνητη.

«Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια του Ισραήλ έναντι των απειλών από το Ιράν και τους πληρεξουσίους του είναι ακλόνητη»

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Χ ο Τζο Μπάιντεν η συνάντηση ολοκληρώθηκε και ο Αμερικανός είχε μια ενημέρωση σχετικά με τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ από την ομάδα εθνικής ασφαλείας του.

Η ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν


«Μόλις συναντήθηκα με την ομάδα εθνικής ασφαλείας μου για μια ενημέρωση σχετικά με τις επιθέσεις του Ιράν κατά του Ισραήλ. Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια του Ισραήλ έναντι των απειλών από το Ιράν και τους πληρεξουσίους του είναι ακλόνητη».

Σύμφωνα με το NBC News η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται Αμερικανό αξιωματούχο η συνάντηση συνεχίστηκε περίπου στις 4:00 (ώρα Ελλάδας) μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που ακολούθησε την προηγούμενη συνάντηση.

Ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με αξιωματούχους του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στην Αίθουσα Επιχειρήσεων του Λευκού Οίκου, μετά την εσπευσμένη επιστροφή του από το Ντέλαγουερ, λόγω της επίθεσης του Ιράν με drones.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενημερώθηκε νωρίτερα για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και τον κύριο αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζον Φάινερ.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Τσαρλς Κ. Μπράουν, ήταν μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών στη συνάντηση, μαζί με τους Σάλιβαν και Φάινερ.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024