Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον: Πώς καταφέρνει να δείχνει νέα και λαμπερή

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς καταφέρνει να δείχνει νέα και λαμπερή

Η διάσημη ηθοποιός προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και τη φυσική της κατάσταση.

Τον γύρο των social media έκαναν οι πρόσφατες φωτογραφίες που δείχνουν τη Σάντρα Μπούλοκ μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον να βγαίνουν από το γραφείο γνωστού πλαστικού χειρουργού. Συγκεκριμάν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίες είναι και φίλες εθεάθησαν στο The Retreat At Split Rock που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ.

Η 55χρονη ηθοποιός στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει μπότοξ, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι που της ταίριαζε και για τον λόγο αυτό στη συνέχεια επέλεξε τις ενέσεις πεπτιδίων.

Η ρινοπλαστική και τα Botox

Αν και εδώ και δεκαετίες αρνούνταν ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη, το 2007 δήλωσε στο People ότι έκανε ρινοπλαστική γιατί είχε διάφραγμα και όχι για να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. «Το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Όσον αφορά όλες τις άλλες φήμες, όσο βαρετό και αν ακούγεται, εξακολουθεί να είναι δική μου».

Το 2015, η Άνιστον είχε πει ότι δεν είναι οπαδός των ενέσεων. «Ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πολλές ενέσεις botox, αλλά δεν κάνω. Δεν λέω ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά βλέπω ότι είναι ένας ολισθηρός δρόμος. Όλα αυτά μου φαίνονται γελοία», είχε πει η ηθοποιός.

Η διαλειμματική νηστεία

Στα άλλα μυστικά που έχει για να δείχνει νέα και να διατηρεί τη σιλουέτα της λεπτή είναι πώς γυμνάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση ενώ κάνει διαλειμματική νηστεία ακολουθώντας το μοντέλο 16:8.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024