Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Νέος έρωτας για τη διάσημη τραγουδίστρια;

Σακίρα: Νέος έρωτας για τη διάσημη τραγουδίστρια;

Ο ηθοποιός του «Emily in Paris» Λουσιέν Λαβίσκουντ και η Κολομβιανή σταρ ήρθαν κοντά όταν συμπρωταγωνίστησαν στο κλιπ για το τραγούδι «Punteria»

Η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix «Emily in Paris»  συμπρωταγωνίστησαν στο νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας σε πολύ καυτές στιγμές και στη συνέχεια εθεάθησαν μαζί σε βραδινή τους έξοδο.

Ρομαντική έξοδος για δύο

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν μαζί σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όπου και τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι.

Ο ηθοποιός, είχε βρεθεί προηγουμένως στο σόου που έκανε η Σακίρα στην Times Square. Ωστόσο όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στο βίντεο κλιπ της Σακίρα στο ντουέτο της με την Cardi B «Punteria». Σε αυτό, οι δυο τους έρχονται ιδιαίτερα κοντά και φθάνουν στο σημείο να βρεθούν, λίγο πριν ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Η Σακίρα, ανέβασε στιγμιότυπα από το νέο της τραγούδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και επέλεξε αυτά με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ.

Οι στίχοι του τραγουδιού λένε μεταξύ άλλων: «Έχεις καλό στόχο. Ξέρεις πού να με χτυπήσεις για να μείνω υποχωρητική. Έχεις το στυλ για να τραβήξεις την προσοχή μου. Μου ρίχνεις βέλη, πηγαίνουν κατευθείαν στην καρδιά μου. Και δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθώ. Είναι αδύνατο να σε αποφύγω».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024