Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου!

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου κατάφερε για δεύτερη σερί χρονιά να τα κάνει μαντάρα με τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο

Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου καταφέρνει κάτι πραγματικά μοναδικό, καθώς δεν μπορεί να διοργανώσει για δεύτερη σερί χρονιά τον τελικό Κυπέλλου με κόσμο. Μετά από περίπου δύο ώρες σύσκεψης στα γραφεία της ομοσπονδίας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αποφασίστηκε πως το παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι παλινωδίες της ΕΠΟ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για μία ακόμη φορά οδήγησαν σε μία ακατανόητη απόφαση με τη δικαιολογία ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις λειτουργίας των καμερών σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και έτσι δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο! Τουλάχιστον όχι με τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως εξήγησε ο πρόεδρος της, Τάκης Μπαλτάκος.

Ο Μπαλτάκος τόνισε, μάλιστα, ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμο μέσα σε δύο μήνες. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους «κίτρινους» να μη δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ, επομένως, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, «η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαλτάκου:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο κύριος Μπαλτάκος.

Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί που το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024