Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το πένθος είναι ταξίδι» - Η Ρετζίνα Κινγκ είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά την αυτοκτονία του γιου της

«Το πένθος είναι ταξίδι» – Η Ρετζίνα Κινγκ είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά την αυτοκτονία του γιου της

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός τόνισε πως σέβεται την επιλογή του.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός Ρετζίνα Κινγκ καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning America» δήλωσε στην Ρόμπιν Ρόμπερτς ότι είναι «ένας άλλος άνθρωπος» μετά το θάνατο του γιου της.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο του 2022 το μοναδικό παιδί της ηθοποιού Ian Alexander Jr, αυτοκτόνησε λίγες ημέρες μετά τα 26α γενέθλιά του. Ήταν μουσικός και DJ ενώ συχνά την συνόδευε στο κόκκινο χαλί, αναφέρει ο Guardian.

Η Ρετζίνα Κινγκ σέβεται την επιλογή του γιου της

«Είμαι ένας άλλος άνθρωπος τώρα, από αυτήν που ήμουν στις 19 Ιανουαρίου. Το πένθος είναι ένα ταξίδι», είπε η Κινγκ στην πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατό του. «Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι το πένθος είναι αγάπη, που δεν έχει πού να πάει», ενώ, όπως ανέφερε, σέβεται την επιλογή του.

«Καταλαβαίνω ότι δεν ήθελε να είναι πια εδώ. Αυτό είναι δύσκολο να το δεχτούν άλλοι άνθρωποι, επειδή δεν έζησαν τη δική μας ιστορία», ωστόσο παραδέχτηκε ότι είναι «τόσο θυμωμένη με τον Θεό».

«Γιατί να δοθεί αυτό το βάρος στον Ίαν; Από όλα τα πράγματα που έχουμε περάσει, τις θεραπείες, τους γιατρούς, τα προγράμματα, ο Ιαν έλεγε: «Κουράστηκα να μιλάω, μαμά»».

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του η Kινγκ τονίζει ότι παλεύει με την απώλεια. «Ακόμα αναρωτιέσαι τι θα μπορούσα να είχα κάνει ώστε να μην είχε συμβεί αυτό. Ξέρω ότι μοιράζομαι αυτή τη θλίψη, αλλά κανείς άλλος δεν είναι η μαμά του Ίαν. Μόνο εγώ. Είναι δική μου και δεν θα φύγει ποτέ. Θα είναι πάντα μαζί μου».

Η ηθοποιός αφιέρωσε στον γιο της την επερχόμενη βιογραφική ταινία στην οποία εκτελεί χρέη παραγωγού και πρωταγωνιστεί, ως Shirley Chisholm, τη πρώτη μαύρη γυναίκα που εξελέγη ποτέ στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Η ταινία «Shirley», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Μαρτίου.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024