Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Εργαζόμενη παγιδεύτηκε σε ιμάντα και σκοτώθηκε προσπαθώντας να πιάσει το ακουστικό της

ΗΠΑ: Εργαζόμενη παγιδεύτηκε σε ιμάντα και σκοτώθηκε προσπαθώντας να πιάσει το ακουστικό της

Συνάδερφος του θύματος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού δήλωσε «ψυχικά τραυματισμένη»

Η 21χρονη Alyssa Drinkard βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια βάρδιάς της στην εταιρεία Club Car στη Γεωργία των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το συμβάν έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν της έπεσε το ασύρματο ακουστικό κάτω από ένα μηχάνημα μεταφοράς.

Η συνάδελφός της Fae’Zsha Smith, η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού, δήλωσε στους ερευνητές ότι όταν η Drinkard προσπάθησε να βγάλει το ακουστικό, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στον ιμάντα μεταφοράς του μηχανήματος.

Η Smith όπως περιέγραψε ήταν αδύνατο να την απελευθερώσει, «οπότε κάλεσε τη συντήρηση να έρθει και να κλείσει το μηχάνημα», αναφέρει η έκθεση.

«Αρχικά είπε ‘δεν πειράζει θα πάρω καινούρια’»

Στη συνέχεια, μόλις το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, η οποία κατασκευάζει αμαξίδια γκολφ και άλλα οχήματα, άρχισαν να αποσυναρμολογούν τον ιμάντα και κάλεσαν βοήθεια.  Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης κατάφερε να απελευθερώσει την νεαρή γυναίκα «κόβοντας το μεταλλικό σκελετό γύρω από τον μεταφορέα και τραβώντας την έξω», έγραψαν οι ερευνητές, προσθέτοντας ότι είχε ακόμη σφυγμό καθώς το προσωπικό έκτακτης ανάγκης της έδωσε τις πρώτες βοήθειες πριν πάει στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά της η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι μια εργαζόμενη το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά στην κύρια μονάδα παραγωγής και αργότερα πέθανε. «Οι πρώτες βοήθειες ειδοποιήθηκαν αμέσως και τους ευχαριστούμε για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους για την παροχή ιατρικής φροντίδας και μεταφοράς στο νοσοκομείο όπου η εργαζόμενη δυστυχώς αργότερα πέθανε», ανέφερε η εταιρεία. «Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και όλους τους επηρεασμένους από αυτή την απώλεια. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές και τον εργολάβο σε μια έρευνα για να προσδιορίσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στο περιστατικό».

Για όσα έγιναν μίλησε και η συνάδελφος της Drinkard. Η 25χρονη συνάδελφος της νεαρής γυναίκας είπε ότι δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Alyssa όταν ήταν παγιδευμένη στον ιμάντα, ενώ δηλώνει «τραυματισμένη από αυτό που είδε».  Η 25χρονη δούλευε απέναντι από την νεαρή γυναίκα όταν της έπεσε το ακουστικό και θυμάται να λέει «δεν πειράζει, θα πάρω καινούργια», σύμφωνα με την Smith.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά είδε την Alyssa και συγκεκριμένα το χέρι της πιασμένο στο μηχάνημα, σημειώνοντας ότι ήταν λυγισμένο και ότι υπήρχε σημαντική ποσότητα αίματος.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024