Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα - Τι ισχύει με το Ολυμπιακό Στάδιο

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα – Τι ισχύει με το Ολυμπιακό Στάδιο

Η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Rammstein μεταφέρεται από τον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, εντός του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αφού τα προβλήματα με το στέγαστρο ξεπεράστηκαν και αφού οι συναυλίες των Coldplay θα πραγματοποιηθούν κανονικά, σειρά παίρνουν οι Rammstein που θα παίξουν εντός του σταδίου κι όχι στον περιβάλλοντα χώρο, όπως είχα αρχικά ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής

DUE TO PUBLIC DEMAND η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 θα μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με σκοπό να ζήσουμε μια once in a lifetime experience με οικοδεσπότες τους Γερμανούς super-stars.

Οι Rammstein επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα υποσχόμενοι ένα από τα πιο φαντασμαγορικά shows που έχουμε δει ποτέ και ένα μυθικό performance μπροστά σε χιλιάδες εκστασιασμένους fans, ώστε να μην χάσει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια αξεπέραστη συναυλία.

Μετά τη διαβεβαίωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο επίσημο κυριακάτικο μήνυμα της 11ης Φεβρουαρίου για την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου μέχρι τα μέσα Απριλίου, το live των Rammstein θα στεγαστεί στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας για να απολαύσουμε ένα live που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ελληνική συναυλιακή ιστορία.

Οι Rammstein «πακετάρουν» ξανά στα φορτηγά τους το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος και επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους κάνοντας μια στάση στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ζήσουμε το απόλυτο live experience ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών.

Η Προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε!

Πληροφορίες Εισιτηρίων

  • Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας (βλ. χάρτη) ισχύουν κανονικά και για το νέο venue.
  • Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου (βλ. χάρτη).
  • Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024