Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγίου Βαλεντίνου: Τα καλύτερα δώρα για το άλλο σου μισό

Αγίου Βαλεντίνου: Τα καλύτερα δώρα για το άλλο σου μισό

Για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου

Love is in the air… Kαι ήδη θα το έχετε καταλάβει αφού τα περισσότερα μαγαζιά έχουν γεμίσει με κόκκινα μπαλόνια και καρδούλες για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη και τον έρωτά σας προς το άλλο σας μισό. Και μπορεί να είναι μια από τις αγχωτικές μέρες τους έτους καθώς αναζητάτε ένα πιο προσωπικό δώρο για το άλλο σας μισό.

Εκτός από τα κλασικά λουλούδια, αρκουδάκια και σοκολατάκια φέτος μπορείτε να αναζητήσετε κάτι πιο πρακτικό, πιο χρήσιμο για τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Και φυσικά ό,τι και να ψάχνετε θα τα βρείτε όλα σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ του αγαπημένου σας, ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην ώρα τους, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι για τα δύο χρόνια SHOPFLIX η αγαπημένη μας πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για μία μόνο μέρα σε διαφορετική κατηγορία.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής.

Για την αγαπημένη σας

All time classic. Και ναι μιλάμε για το άρωμα. Η ποικιλία των αρωμάτων τεράστια. Αν γνωρίζετε δε και ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα ακόμα καλύτερα.

Οσα και αν έχει μια γυναίκα, ποτέ δεν λέει όχι σε ένα παραπάνω. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν τα καλλυντικά  και να μην τα αξιοποιεί. Θεωρείται άλλωστε μια από τις πιο safe επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Επιλέξτε ένα σετ μακιγιάζ που τα έχει όλα ή απλά επιλέξετε μεμονωμένα σκιές ματιών ή κραγιόν.

Αν ψάχνετε κάτι το ιδιαίτερο, προσανατολιστείτε στην επιλογή ενός ρολογιού. Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα ρολόγια. Κάποιες μάλιστα τα επιλέγουν να τα φοράνε ως κόσμημα. Ανάλογα με τον στυλ της αγαπημένης σας επιλέξτε ρολόι με δερμάτινο λουράκι ή με μπρασελέ.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η αγορά μιας τσάντας. Η τσάντα είναι ιερό αξεσουάρ για κάθε γυναίκα. Εχετε δει καμία γυναίκα να κυκλοφορεί έξω χωρίς τσάντα, ή έστω ένα τσαντάκι; Ε, λοιπόν επιλέξτε για την αγαπημένη σας μια τσάντα και σίγουρα θα ενθουσιαστεί.

Τέλος, αν θέλετε ένα ρομαντικό δώρο για τη γυναίκα της ζωής σας, ένα σετ κοσμημάτων είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Για τον αγαπημένο σας

Μπορεί να θεωρείτε πως η αναζήτηση του τέλειου δώρου για τον αγαπημένο σας είναι μια δύσκολη εξίσωση. Και όμως μπορείτε να βρείτε υπέροχα δώρα που σίγουρα θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Αν έχετε έναν φίλο που ξυρίζεται, ένα σετ ξυρίσματος αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο. Αν ψάχνετε για ένα πιο καλό δώρο, τότε μία πολύ καλή ιδέα αποτελεί μία μηχανή ξυρίσματος από ανοξείδωτο ατσάλι, κορυφαίας ποιότητας και μεγάλης ακρίβειας που θα την έχει για όλη του τη ζωή.

Αν το έτερο σας ήμισυ για το οποίο ψάχνετε δώρο, διατηρεί μούσια τότε μία πολύ προσωπική και πρωτότυπη επιλογή αποτελούν τα είδη περιποίησης γενειάδας.

Το ρολόι είναι διαχρονικό, δίνει στυλ και προσωπικότητα και είναι γενικώς ένα πολυτελές δώρο που δείχνει ότι σίγουρα αγαπάτε αυτόν στον οποίο το αγοράσατε.

Δεν είναι μόνο οι  γυναίκες που λατρεύουν το άρωμα αλλά και οι άνδρες. Επιλέξτε ένα άρωμα που θα ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024