Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού»

Έμα Στόουν: «Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού»

Έχει βρει τον τρόπο να τις καταπολεμά.

Η Έμα Στόουν αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην παιδική ηλικία από τις κρίσεις πανικού αλλά και πώς κατάφερε να τις καταπολεμήσει.

Η μούσα του Γιώργου Λάνθιμου και πρωταγωνίστρια του Poor Things, σε συνέντευξή της στο National Public Radio δήλωσε ακόμα ότι ενώ αρχικά δυσκολευόταν να το αντιμετωπίσει, βρήκε έναν τρόπο να το ξεπεράσει.

«Ξεκίνησα τη θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να φύγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο», είπε η Έμα Στόουν στο NPR. «Ζούσα κάπως υπό τον φόβο αυτών των κρίσεων πανικού».

Η πρώτη κρίση πανικού

Η ηθοποιός είπε ότι έπαθε την πρώτη κρίση πανικού όταν ήταν 7 ετών. Η Έμα Στοουν είπε ότι η πηγή του άγχους της σε νεότερη ηλικία προερχόταν από τον φόβο του χωρισμού από τη μητέρα της. «Είναι μία δύσκολη ηλικία να μπορείς να εκλογικεύσεις τις σκέψεις σου, όταν είσαι 7 ή 8 ετών, και να πεις στον εαυτό σου ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι ρεαλιστικά. Ήταν πολύ δύσκολο να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο» είπε η Έμα Στοόυν.

Πώς η υποκριτική βοήθησε την Στόουν

Όλα αυτά άλλαξαν, ωστόσο, όταν η Έμα Στόουν άρχισε την υποκριτική σε ηλικία 11 ετών. Η ηθοποιός είπε ότι η υποκριτική της παρείχε έναν τρόπο να επικεντρωθεί στη στιγμή χωρίς να ανησυχεί για το τι συνέβη πριν ή τι θα συνέβαινε αργότερα. Αυτές οι εμπειρίες έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται πλέον για το άγχος. Τώρα θεωρεί ότι ίσως και να είναι θετικό αν οι άνθρωποι ξέρουν τι να κάνουν με το άγχος και τις κρίσεις πανικού.

«Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι από πολλές απόψεις το βλέπω πια ως ένα είδος υπερδύναμης», είπε η Έμα Στόουν. «Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούν κάτι δημιουργικό, ή κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος. Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα και να συνεχίσεις να κάνεις πράγματα, επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο».

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024