Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκουαρντιόλα αισιοδοξεί για την επιστροφή του Χάαλαντ (pic)

Ο Γκουαρντιόλα αισιοδοξεί για την επιστροφή του Χάαλαντ (pic)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενημέρωσε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τονίζοντας ότι είναι κοντά να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Τι είπε ο Καταλανός για τους υπόλοιπους τραυματίες

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς κόντρα στην Τότεναμ στο «Tottenham Hotspur Stadium» για την  φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας (26/1,22:00), με τους Πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης να δοκιμάζονται σε ένα γήπεδο που δεν έχουν κερδίσει ποτέ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τα Σπιρούνια, ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τραυματίες των Πολιτών, τονίζοντας ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, αφού έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Νορβηγός επιθετικός έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Δεκεμβρίου και τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλλα, με τον 23χρονο άσο να μένει εκτός αφού είχε υποστεί κάταγμα ενός οστού στο πόδι του. Ο Γκουαρντιόλα, ωστόσο, τόνισε ότι ο Χάαλαντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι την επόμενη εβδομάδα.

«Στο Αμπού Ντάμπι και εδώ τις τελευταίες 10 ημέρες, δεν αισθάνεται καθόλου πόνο. Όταν επέστρεψε μετά από δύο ή τρεις προπονήσεις και ένιωσε κάποια ενόχληση, γι’ αυτό ήμασταν λίγο προσεκτικοί, αφού περιμέναμε πολύ καιρό και τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε, αλλά τώρα αισθάνεται καλά, θα του δώσουμε τρεις ή τέσσερις ημέρες και ελπίζουμε να μπορέσει να παίξει με την Μπέρνλι, να παίξει τα πρώτα του λεπτά», ανέφερε ο 53χρονος Καταλανός τεχνικός.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των Γαλάζιων του Μάντσεστερ, ενημέρωσε ότι ο Ακάντζι δεν υπολογίζεται για την αποψινή αναμέτρηση, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως, οι Τζο Στόουνς και Έντερσον είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024