Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σελένα Γκόμεζ υποστηρίζει το body positivity και γεμίζει τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Η Σελένα Γκόμεζ υποστηρίζει το body positivity και γεμίζει τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση

Δηλώνει περήφανη για το πριν και το τώρα.

Κυτταρίτιδα, σπυράκια, ατέλειες, πολλοί από εμάς τα έχουμε. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα βρούμε έναν άλλον κόσμο που φαίνεται άψογος. Αυτό εν μέρει οφείλεται σε εφαρμογές που επιτρέπουν να αλλάξουμε την εμφάνιση μας και να γίνουμε το «τέλειο» που ζητά η εποχή που ζούμε.

Πρότυπα και άγραφοι κανόνες που με κάποιον τρόπο φαίνεται να ορίζουν το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ακολουθήσουμε. Από τον αριθμό στη ζυγαριά μέχρι και το χρώμα των μαλλιών, αρκούν για να βρεθούμε στο προσκήνιο λες και για κάποιον λόγο κάποιος έχει δικαίωμα στη ζωή μας,

Ένα μικρό κομμάτι ωστόσο, προσπαθεί να απελευθερωθεί από αυτήν την «λογική», με τις celebrities να κάνουν το πρώτο βήμα και να εμφανίζονται με τη φυσική τους λάμψη. Δημοσιεύουν τον πραγματικό, υπέροχο εαυτό τους και μιλούν ανοιχτά για τις «ατέλειές» τους που έχουν αγκαλιάσει.

Βody positivity

Η Σελένα Γκόμεζ είναι ένα κορίτσι που μιλάει ανοιχτά για θέματα που άλλες αποφεύγουν να αγγίξουν. Η μάχη της με τον λύκο, τα χειρουργεία που ακολούθησαν, η κακή της ψυχολογική κατάσταση είναι μερικά από αυτά που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Η ασθένεια για την οποία χρειάζεται να παίρνει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, την οδηγεί σε αύξηση του βάρους της. Η ίδια δεν αγχώνεται για αυτό και συμβουλεύει και τους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο αν αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο.

Τον Απρίλιο του 2022 η Γκόμεζ έδωσε την εξής απάντηση στους body shamers μέσω του TikTok: «Ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου γιατί οι άλλοι κάτι θα βρουν να πουν έτσι κι αλλιώς. Είσαι πολύ μικρόσωμη, είσαι πολύ γεμάτη, αυτό δεν σου χωράει κ.λπ. Είμαι τέλεια όπως είμαι. Το συμπέρασμα; Αντίο».

Τα σχόλια για το βάρος της και την αλλαγή στην εμφάνισή της δεν σταμάτησαν να γράφονται στον κόσμο του διαδκτύου. Η 31χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός υπερασπίστηκε τον εαυτό της με μια αποστομωτική απάντηση στους επικριτές της. «Ποτέ δεν ήμουν μοντέλο και ποτέ δεν θα γίνω. Θέλω να σας πω ευχαριστώ για την υποστήριξη και την κατανόηση. Και αν δεν συμφωνείτε μαζί μου, να φύγετε, γιατί, ειλικρινά, δεν υποστηρίζω καθόλου το να ντροπιάζεις τον άλλον για το σώμα του ή για οτιδήποτε άλλο».

Δηλώνει περήφανη για το πριν και το τώρα

Δεν δυστάζει να μιλήσει ειλικρινά για την εικόνα του σώματός της. Η τραγουδίστρια αυτή τη φορά, ανέβασε Instagram Stories, όπου σε φωτογραφίες επέδειξε τις αλλαγές στο σώμα της στο πέρασμα των χρόνων.

Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όπου φωτογραφίζεται φορώντας ζεβρέ μπικίνι. Στο Instagram Story, έγραψε: «Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναείμαι ποτέ έτσι…». Μετά ανέβασε την πιο πρόσφατη φωτογραφία της με μαγιό όπου φορούσε ένα μαύρο, ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι και ένα λευκό μπικίνι τοπ.

Έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης ιστορία: «Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ».

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Selena Gomez

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024