Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι και Ντι Μαρία θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (pic)

Μέσι και Ντι Μαρία θέλουν να παίξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού (pic)

Εάν προκριθεί η Αργεντινή, οι Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για να λάβουν μέρους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα δώσουν οι Λιονέλ Μέσι και Άνχελ Ντι Μαρία σε περίπτωση που η ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής καταφέρει να προκριθεί.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, οι δύο «θρύλοι» της Αλμπισελέστε, έχουν ήδη συζητήσει το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, το «DSportsRadio» αναφέρει πως οι δύο συμπαίκτες και φίλοι έχουν αποφασίσει να δώσουν το «παρών» σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την πατρίδα τους, παρά την πρόθεση του Ντι Μαρία να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα μετά το Κόπα Αμέρικα. Αν τελικά Μέσι και Ντι Μαρία βρεθούν στο Παρίσι, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα τους, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι πλέον αγωνίζεται στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ ο Ανχελ Ντι Μαρία παραμένει στην Ευρώπη και παίζει στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μπενφίκα. Δύο πολύ καλοί φίλοι, που θέλουν να αγωνιστούν μαζί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024