Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: Κακοποιούσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του;

Μάθιου Πέρι: Κακοποιούσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του;

Ο ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένος με την Μόλι Χούρβιτς.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού που αγαπήσαμε στα «Φιλαράκια» υποστηρίζουν ότι φέρεται να «πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ» στην αγαπημένη του Μόλι Χούρβιτς το 2021, όταν εκείνη τον ρώτησε για την απιστία του.

Η σχέση που κατέληξε σε αρραβώνα

Η 32χρονη λογοτεχνική μάνατζερ και ο ηθοποιός ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2020. Επτά μήνες αργότερα, ακύρωσαν τον αρραβώνα τους και μάλιστα οι φήμες ανέφερεαν ότι ο Πέρι φέρεται να φλέρταρε με την 19χρονη τότε Κέιτ Χάραλσον στην εφαρμογή γνωριμιών «Raya».

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη Daily Mail ότι η Χούρβιτς στην πραγματικότητα χώρισε με την Πέρι τον Φεβρουάριο του 2021, αφού οι δυο τους φέρεται να είχαν έναν τεράστιο καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τότε, η Χούρβιτς φέρεται να παράτησε τον ηθοποιό αφού ανακάλυψε ότι αγόρασε ένα ρομαντικό δώρο για κάποια άλλη που επίσης γνώρισε στο «Raya».

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάθιου Πέρι και οι καταγγελίες

Ο τσακωμός και το επεισόδιο

«Της πέταξε ένα τραπεζάκι του καφέ και της είπε ότι είναι τρελή», υποστήριξε η πηγή στο πρακτορείο. «Ο Πέρι το μίσησε που τον χώρισε και είχε τρομερά θέματα εγκατάλειψης». Η Daily Mail ανέφερε επίσης ότι ο Πέρι φέρεται να έσπρωξε τη σύντροφο που πληρωνόταν για να ζει μαζί του και να τον βοηθάει στη διαδικασία της νηφαλιότητας, Μόργκαν Μόουζες, σε έναν τοίχο και «την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι» τον Μάρτιο του 2022.

Ο χωρισμός και η κατάληξη της προσωπικής διαμάχης τους

Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα, η ίδια παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως νηφάλια σύντροφός του και τερμάτισε κάθε επαφή με τον Πέρι. «Η Μόργκαν δεν συνεργαζόταν πλέον με τον Μάθιου. Είχε έναν φρικτό νευρικό κλονισμό και εν θερμώ δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του», δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο.

«Είχε φόβους εγκατάλειψης. Έσπρωξε τη Μόργκαν σε έναν τοίχο και την πέταξε πάνω σε ένα κρεβάτι. Εκείνη έφυγε. Ο άνθρωπος που γνώριζαν οι κοντινοί του άνθρωποι και ο άνθρωπος που είδε ο κόσμος ήταν δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι», κατέληξε η ίδια πηγή.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024