Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στη μεταγραφική λίστα της Ρεν ο Ιωαννίδης»

«Στη μεταγραφική λίστα της Ρεν ο Ιωαννίδης»

Η γαλλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Η άνοδος του Φώτη Ιωαννίδη και τα όσα πετυχαίνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν περνούν απαρατήρητα από τις ομάδες του εξωτερικού, με τη Ρεν να έχει βάλει στο στόχαστρό της τον διεθνή άσο.

Αυτό αναφέρουν οι Γάλλοι καθώς σε δημοσίευμα του «jeunes footeux» τονίζεται πως η ομάδα της Βρετάνης, που έχει άποψη από πρώτο χέρι για τον παίκτη καθώς τον αντιμετώπισε δύο φορές στο Europa League, αναζητεί επιθετικό για να καλύψει το κενό του Γκουιρί που φεύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Όπως σημειώνεται, όμως, οι απαιτήσεις των «πράσινων» κάνουν την υπόθεση πολύ δύσκολη.

Όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την αποχώρηση του Γκουιρί για το Κύπελλο Εθνών και χωρίς να πείθεται από τον Γιλντιρίμ, η Ρεν θα ενισχυθεί στην επίθεση κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Πράγματι, ο Ζουλιέν Στεφάν θα ήθελε να ενισχύσει την ομάδα δυνατού εξτρέμ και ενός δυνατού σέντερ φορ, ικανού να βάζει γκολ και πάνω από όλα να πιέζει τις αντίπαλες άμυνες.

Μετά από το όνομα του Λουντοβίκ Αζόρκε της Μάιντς, ο αθλητικός διευθυντής της Ρεν, Φλοριάν Μορίς, έχει τσεκάρει και έναν παίκτη που έχει δει αγωνιζόμενο τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ρεν ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον 23χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού να έχει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο τη φετινή σεζόν.

Δις σκόρερ κόντρα στην Ρεν στο Europa League, ο Ιωαννίδης έχει πετύχει ήδη 14 γκολ και έχει βγάλει 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Δυνατός, δεξιοτέχνης με την μπάλα, καλός με το κεφάλι, ο Έλληνας επιθετικός είναι εξίσου άνετος και με τα δύο πόδια. Ένα προφίλ που ταιριάζει απόλυτα με αυτό που αναζητά ο Ζουλιέν Στεφάν.

Ωστόσο, το οικονομικό είναι πιθανό να περιπλέξει τη συγκεκριμένη κίνηση, με τον Παναθηναϊκό να είναι απρόθυμος να πουλήσει τον Φώτη Ιωαννίδη του οποίου το συμβόλαιο έχει διάρκεια έως το 2027 και την Ρεν να καλείται να ρίξει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ στο τραπέζι για να ελπίζει να πείσει την αθηναϊκή ομάδα».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024