Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της Μπεσίκτας στον Σόλσκιερ (pic)

Πρόταση της Μπεσίκτας στον Σόλσκιερ (pic)

Σύμφωνα με τους Τούρκους, η Μπεσίκτας θέλει για προπονητή τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και μάλιστα του έχει καταθέσει πρόταση για 18μηνο συμβόλαιο.

Η Μπεσίκτας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ήδη έχει αλλάξει τρεις προπονητές, χωρίς η εικόνα της ομάδας να διορθώνεται.

Οι «Μαυραετοί» αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Europa Conference League όπου τερμάτισαν στην τρίτη θέση πίσω από Μπριζ και Μπόντο/Γκλιμτ, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 5η θέση, 17 βαθμούς πίσω από την Φενέρμπαχτσε.

Εχει αλλάξει τρεις προπονητές μέχρι τώρα η τούρκικη ομάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου μέχρι τώρα έχει προχωρήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ έχει αλλάξει τρεις προπονητές, με τους Γκιουνές, Γιλμάς και Τσαλίμπει να περνούν από τον πάγκο της ομάδας για λίγα παιχνίδια και στη συνέχεια να απολύονται.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Μπεσίκτας θέλει να βάλει ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας και είναι έτοιμη να κάνει μια υπέρβαση στο θέμα προπονητή. Ήδη έχουν ακουστεί κάποια ονόματα όπως ο Σαμπαόλι, ο Μπίλιτς και ο Φαν Νιστερλόι, τα οποία για την ώρα διαψεύδονται.

Όμως αυτό που διαβεβαιώνεται είναι ότι η διοίκηση της Μπεσίκτας έχει κάνει πρόταση στον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουμάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη προσφέρει στον Νορβηγό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 18 μηνών, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024