Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίβερπουλ «σπάει» ρεκόρ 50 χρόνων!

Η Λίβερπουλ «σπάει» ρεκόρ 50 χρόνων!

Στις εξέδρες του Άνφιλντ θα βρεθούν την Κυριακή περισσότεροι από 57.000 φίλαθλοι, αριθμός που θα συνιστά ρεκόρ μισού αιώνα για τους «κόκκινους»

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Πρέμιερ Λιγκ περιλαμβάνει το ντέρμπι με περιμένει με τεράστιο ενδιαφέρον όλος ο κόσμος.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ και μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι πάντα στο επίκεντρο, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης ή αγωνιστικής φόρμας.

Το κυριακάτικο ντέρμπι όμως παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο, κι αυτός αφορά την ιστορική έδρα των «κόκκινων».

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται λοιπόν να σπάσει ένα ρεκόρ που κρατάει 50 χρόνια, καθώς στις εξέδρες του Άνφιλντ θα βρεθούν περισσότεροι από 57.000 φίλαθλοι, αριθμός που θα συνιστά ρεκόρ μισού αιώνα για τους «κόκκινους».

Χθες πραγματοποιήθηκε το τελευταίο τεστ στην κερκίδα που έμενε κλειστή στο γήπεδο της Λίβερπουλ, προκειμένου να πάρουν το «οκ» οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου από τις αρμόδιες αρχές.

Όλα πήγαν εξαιρετικά στο σχετικό event, στο οποίο μάλιστα έδωσε το παρών και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα έκανε λόγο για μια ιστορική βραδιά για τον αγγλικό σύλλογο και όντως η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Η νέα εξέδρα θα αυξήσει την χωρητικότητα της ιστορικής έδρας των «κόκκινων» σε περισσότερους από 57.000 θεατές, ενώ τα χρόνια που θ’ ακολουθήσουν αναμένεται μια ακόμα αύξηση στις κερκίδες του Άνφιλντ, με στόχο η χωρητικότητα του γηπέδου να ξεπεράσει τις 60.000 θεατές.

Το Άνφιλντ είναι δίχως καμιά αμφιβολία το μεγάλο «όπλο» του αγγλικού συλλόγου κι ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα στον κόσμο, ένα γήπεδο που κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον μύθο της Λίβερπουλ.

Η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια των «κόκκινων» είναι συγκλονιστική και πλέον, μετά την έγκριση για την λειτουργία και της νέας εξέδρας τα πράγματα θα είναι ακόμα δυσκολότερα για τους αντιπάλους της αγγλικής ομάδας.

Το ρεκόρ μεγαλύτερης προσέλευσης στο Άνφιλντ είναι 61.905 θεατές, στο παιχνίδι εναντίον  της Γουλβς στις 2 Φεβρουαρίου του 1965.

Ήταν ένας αγώνας για το Κύπελλο Αγγλίας και στις εξέδρες του γηπέδου δεν έπεφτε… καρφίτσα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024