Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια… αιμομικτική σκηνή σε χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix – «Σε πιάνει αηδία»

Μια… αιμομικτική σκηνή σε χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix – «Σε πιάνει αηδία»

Τι δουλειά έχει μια σκηνή αιμομιξίας σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία; Η απάντηση στο Family Switch

Μία από τις απολαύσεις των Χριστουγέννων είναι οι θεματικές ταινίες και σειρές του Netflix. Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γονείς και παιδιά ξαπλώνουν στον καναπέ, σκεπάζονται με κουβερτούλα –εντάξει ακόμα δεν κάνει πολύ κρύο αλλά μια κουβέρτα για το καλό θα βάλουμε- και πατάνε το play!

Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι πάντα –σχεδόν;- family friendly και με αυτή τη διάθεση ξεκίνησαν οι τηλεθεατές να παρακολουθούν το Family Switch του Netflix. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Εντ Χελμς κυκλοφόρησε την Παρασκευή και είναι αυτή τη στιγμή ο τίτλος με τις περισσότερες προβολές.

Στην ταινία, μια σπάνια πλανητική ευθυγράμμιση κάνει τέσσερα μέλη της οικογένειας να… αλλάξουν σώματα και οι γονείς μιας οικογένειας μπαίνουν στα σώματα των παιδιών τους!

Τι πήγε λάθος;

Μέχρι εδώ, όλα καλά! Τι μπορεί να πήγε λάθος σε αυτή την ταινία αναρωτιέται κανείς! Μια σκηνή στην οποία τα δύο παιδιά, στα σώματα των γονιών τους… φιλιούνται.

Η σκηνή που… άναψε φωτιές

Η κόρη, που βρίσκεται στο σώμα της μητέρα της, θέλει να μιλήσει με τον αδερφό της, που βρίσκεται στο σώμα του πατέρα του, όταν ένας φίλο των γονιών τους λέει ότι «τα ζευγάρια χρειάζονται τουλάχιστον 12 φιλιά την ημέρα για να κρατήσουν τη σχέση ζωντανή». Ένας άλλος, που επίσης δεν ξέρει το μπέρδεμα με την αλλαγή των σωμάτων, τους προτρέπει να φιληθούν και τα αδέρφια τελικά φιλιούνται.

«Τι δουλειά έχει αυτή η σκηνή σε μια οικογενειακή ταινία;»

«Βλέπω αυτή τη νέα ταινία που λέγεται Family Switch και ω Θεέ μου η ξαφνική αιμομιξία είναι κάτι που ήταν τόσο απροσδόκητο και περιττό…» έγραψε κάποιος θεατής στο Twitter, σύμφωνα με τον Independent.


«Η αιμομιξία στο Family Switch με έπιασε τόσο απροετοίμαστη» έγραψε κάποιος άλλος. «Η ταινία Family Switch του Netflix έχει μια σκηνή αιμομιξίας. Πώς αυτό προωθεί την πλοκή; Και γιατί το βάζετε αυτό σε μια χριστουγεννιάτικη ταινία που πλασάρεται ως φιλική προς την οικογένεια;» αναρωτήθηκε ένας άλλος.

«Εντάξει, το να τους βάλουν να φιλιούνται γνωρίζοντας ότι είναι αδέλφια είναι αηδιαστικό… θα μπορούσαν να δώσουν ένα φιλί στο μάγουλο ή κάτι τέτοιο» σχολίασε ένας άλλος.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024