Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του: «54, 45, 5, δεν έχει νόημα» (pic)

Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του: «54, 45, 5, δεν έχει νόημα» (pic)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τρομερή του εμφάνιση όπου σκόραρε 54 πόντους απέναντι στους Πέισερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας σε πόντους στο ΝΒΑ, σταματώντας στους 54, όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετοί για να πάρουν τη νίκη οι Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

Όπως ήταν λογικό ο Έλληνας σούπερ σταρ το πήρε… βαριά αφού έδειχνε ιδιαίτερα στενοχωρημένος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στην Ιντιανάπολις.

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media

Μάλιστα, λίγο αργότερα έκανε και μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «54, 45, 5. Δεν έχει νόημα. Πολλά καλά πράγματα μπορούμε να μάθουμε από σήμερα για να γίνουμε καλύτεροι», δείχνοντας πόσο δεν τον ενδιαφέρουν οι ατομικές επιδόσεις, αλλά οι νίκες.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Και τις δηλώσεις του μετά το ματς

«Εκτιμώ αυτό που έκανε ο προπονητής. Όποιος με στηρίξει μια φορά, θα τον στηρίξω 1.000 φορές! Είναι ωραίο να ξέρεις πως ο προπονητής σε στηρίζει και προσπαθώ να το κάνω κι εγώ. Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ περισσότερες επαφές από αυτές που σφυρίζονται. Βλέπω ότι υπάρχουν παίκτες που πηγαίνουν πολύ πιο εύκολα στη γραμμή από ό,τι εγώ. Κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνω μέσα στον αγώνα, αλλά μετά βλέπω στο βίντεο ότι κάποιος-για παράδειγμα-με έχει τραβήξει. Όμως δεν κάνω θέατρο, προσπαθώ να υπερισχύσω με τη δύναμή μου και να είμαι πρώτος στα γκολ-φάουλ στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς ένιωσε πως δεν έπαιρνα τα σφυρίγματα που έπρεπε και αντέδρασε. Είναι κρίμα που αποβλήθηκε, τον χρειαζόμασταν. Όμως εκτιμώ πως με στήριξε και εμείς οι παίκτες θα τον στηρίξουμε όταν μας χρειάζεται περισσότερο», τόνισε ο 29χρονος σούπερ σταρ.

«Προφανώς ήμουν κουρασμένος. Οι Πέισερς είχαν περισσότερη ενέργεια από μας και στην αρχή αργήσαμε να προσαρμοστούμε παίζοντας χωρίς τον Λίλαρντ. Επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά λάθη, έκανα κι εγώ αρκετά λάθη, σε δύο φάσεις έπρεπε να πάρω την επίθεση αλλά δεν το έκανα γιατί ήμουν… σκασμένος. Θα πρέπει να βελτιωθούμε. Ξαναβρίσκω τον ρυθμό μου και χαίρομαι γι’ αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν μετρά αυτό όταν χάνεις», πρόσθεσε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024