Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Μπάκιγχαμ τρέμει ξανά – Νέο βιβλίο με «καυτές» αποκαλύψεις με τη σφραγίδα του Χάρι και της Μέγκαν

Το Μπάκιγχαμ τρέμει ξανά – Νέο βιβλίο με «καυτές» αποκαλύψεις με τη σφραγίδα του Χάρι και της Μέγκαν

«Μια διεισδυτική έρευνα στην τρέχουσα κατάσταση της βρετανικής μοναρχίας – ένας καθόλου δημοφιλής βασιλιάς, ένας διψασμένος για την εξουσία διάδοχος».

Στόχος και πάλι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας του Όμιντ Σκόμπι, του ανεπίσημου φερέφωνου του πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας Μέγκαν.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Endgame» ο 42χρονος συγγραφέας του «Finding Freedom», που έκανε τρελές πωλήσεις το 2020, με τα πιπεράτα σχόλια του για την απόδραση των Σάσεξ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, δεν αφήνει κανέναν στην ησυχία του.

Ανεπίσημο φερέφωνο των Σάσεξ

Μιλώντας ο ίδιος για το πόνημα του έκανε λόγο «για μια διεισδυτική έρευνα στην τρέχουσα κατάσταση της βρετανικής μοναρχίας – ένας καθόλου δημοφιλής βασιλιάς, ένας διψασμένος για την εξουσία διάδοχος, μια βασίλισσα έτοιμη να προχωρήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια για να διατηρήσει την εικόνα της και ένας πρίγκιπας που αναγκάστηκε να ξεκινήσει μια νέα ζωή αφού προδόθηκε από την ίδια του την οικογένεια».

Να σημειωθεί ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν έφεραν τα πάνω κάτω στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας λίγο πριν γίνει ο Κάρολος βασιλιάς με την αποκάλυψη ότι ένα μέλος της ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του πρωτότοκου τους Άρτσι έχουν αρνηθεί ότι συνεργάστηκαν με τον Σκόμπι και την συνάδελφο του Κάρολιν Ντούραντ για το τελικό αποτέλεσμα του προηγούμενου βιβλίου τους που αναφέρεται παραπάνω.

Ωστόσο η Μέγκαν υποχρεώθηκε ενώπιον του δικαστηρίου να παραδεχτεί ότι είχε εξουσιοδοτήσει έναν βοηθό της να μιλήσει στους προαναφερόμενους μυστικά για όσα προβλημάτιζαν εκείνη και το σύζυγο της, γράφει η Daily Mail.

«Βόμβα στο Μπάκιγχαμ»

Το «Endgame» που θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου λέγεται ότι θα ρίξει «βόμβα» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, επειδή καταπιάνεται με τις τελευταίες ημέρες της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και όσα ακολούθησαν του θανάτου της, αλλά και του μεγάλου σκανδάλου της εμπλοκής του Άντριου στο σκάνδαλο παιδεραστίας του αυτόχειρα χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν.

«Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ έσπασε εντελώς τα ήδη ραγισμένα θεμέλια του οίκου των Ουίνδσορ και διέλυσε την προστατευτική ασπίδα γύρω του», γράφει το Amazon για το βιβλίο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024