Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wish: Nέα ταινία της Disney που πραγματοποιεί όλες τις ευχές

Wish: Nέα ταινία της Disney που πραγματοποιεί όλες τις ευχές

Πριν την πρεμιέρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ της ταινίας

Μία ημέρα αργότερα έρχεται στην Ελλάδα το «Wish», ενώ βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες επισήμως ανά τον πλανήτη στις 22 Νοεμβρίου 2023.

Πρόκειται για τη νέα ταινία της Disney κινουμένων σχεδίων που υπόσχεται να πραγματοποιήσει τα όνειρα μικρών και μεγάλων θεατών, έστω στην κινηματογραφική οθόνη.

Είναι το καινούριο μιούζικαλ που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές εκείνων που πιστεύουν ακόμη στις ευχές και στην υλοποίησή τους.

Πρόκειται για μια ταινία-ορόσημο στην πορεία της εταιρείας, καθώς φέτος γιορτάζονται τα 100 χρόνια δημιουργίας στα παγκόσμια καλλιτεχνικά τεκταινόμενα του θεάματος.

Η αφίσα της ταινίας

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, λοιπόν, της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ για το νέο μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων «Wish».

Οι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνίστρια είναι η 17χρονη Άσα, στην οποία η βραβευμένη με Όσκαρ, Αριάνα ΝτεΜπόουζ, χαρίζει τη δική της ιδιαίτερη και ξεχωριστή φωνή.

Η ταινία μας συστήνει και την υπόλοιπη επίσης ομάδα των πρωταγωνιστών στην ιστορία που είναι: ο αρχηγός των Ρόζας, ο βασιλιάς Μανίφικο, ο Βαλεντίνο, μία μικρή κατσίκα της πρωταγωνίστριας, με τη φωνή του  Άλαν Τούντικ, και το Αστέρι, μια ουράνια σφαίρα απεριόριστης ενέργειας, όπου πραγματοποιεί όλες τις ευχές.

Εκατό χρόνια Disney

Το θέμα που επιλέχθηκε για την εκατοστή επέτειο της Disney, στην πραγματικότητα αξιοποιεί κι εμπεριέχει τη βασική ιδέα όλων των ταινιών της ότι δηλαδή οι ευχές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Αυτό εν προκειμένω μπορεί να συμβεί ειδικά στο μαγικό βασίλειο των Ρόζας στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Chris Buck, γνωστός από τις ταινίες «Frozen» και η Fawn Veerasunthorn.

Τα επτά πρωτότυπα τραγούδια της ταινίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασία της Τζούλια Μίκαελς, του βραβευμένου με Grammy, Μπεν Ράις, καθώς και του Ντέιβ Μέτζγκερ.

Όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδεθεί με τη μαγεία των αστεριών, μπορεί να συμβούν θαυμαστά πράγματα

Η υπόθεση

Το «Ευχή» των Walt Disney Animation Studios είναι μια μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που καλωσορίζει το κοινό στο μαγικό βασίλειο των Ρόζας, όπου η Άσα, μια έξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια ευχή τόσο δυνατή που την ακούει μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα απεριόριστης ενέργειας που ονομάζεται Σταρ.

Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν έναν τρομερό εχθρό, τον αρχηγό των Ρόζας, τον βασιλιά Μανίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν ότι όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδεθεί με τη μαγεία των αστεριών, μπορεί να συμβούν θαυμαστά πράγματα.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024