Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Εμφανίστηκε μαζί με την Μελάνια μετά από 7 μήνες σε πάρτι για το Halloween

Ντόναλντ Τραμπ: Εμφανίστηκε μαζί με την Μελάνια μετά από 7 μήνες σε πάρτι για το Halloween

Το ζευγάρι έχει να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, περισσότερους από επτά μήνες.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ συμμετείχαν σε ένα πάρτι για το Halloween χθες το βράδυ, καθώς εμφανίστηκαν μαζί δημόσια για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες.

Κάνοντας μια μεγαλειώδη είσοδο με την επιτυχία των Metallica «Enter Sandman», ο Τραμπ επέλεξε να μην μεταμφιεστεί, φορώντας κοστούμι και παραδοσιακή κόκκινη γραβάτα, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε. Η Μελάνια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με τσόκερ στον λαιμό.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει το κοινό να υποδέχεται ένθερμα τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η εμφάνισή της αποτελεί έκπληξη για πολλούς, καθώς η πρώην πρώτη Κυρία απουσιάζει ιδιαίτερα από πολλές στιγμές ορόσημο τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένων όλων των κατηγοριών του Τραμπ φέτος. Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά το Πάσχα, όταν γευμάτισαν μαζί στο κλαμπ Palm Beach.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε χαλαρό καθώς περπατούσε στην τραπεζαρία, παρά το γεγονός ότι αρκετά βασικά μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των γιων του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ και Έρικ, ετοιμάζονται να καταθέσουν στη δίκη του πατέρα τους για απάτη στη Νέα Υόρκη τις επόμενες δύο ημέρες.

Ο πρώην πρόεδρος εθεάθη να αναλαμβάνει καθήκοντα DJ, επιλέγοντας τραγούδια από μια λίστα αναπαραγωγής του Spotify, ενώ οι καλεσμένοι χόρευαν γύρω του.

Δείτε το βίντεο:

@melaniatrumpqueen_ The most stunning couple!🥰❤️🤩 #trump #melaniatrump #donaldtrump #trumptrain #trump2024 #love #president #firstlady #dontletthisflop #fyp ♬ original sound – Donald and Melania Trump fp

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που πέρασε η Μελάνια επέλεξε να μείνει μακριά από τον άνδρα της, στην κατοικία της στη Νέα Υόρκη ενώ ο Τραμπ έμενε στον Πύργο του, δίνοντας τον δικαστικό του αγώνα σε μια σειρά υποθέσεων που εκκρεμούν εις βάρος του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024