Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ έξαλλη για τις τρυφερές αγκαλιές του Μπεν Άφλεκ με την πρώην γυναίκα του

Η Τζένιφερ Λόπεζ έξαλλη για τις τρυφερές αγκαλιές του Μπεν Άφλεκ με την πρώην γυναίκα του

Πόσο επηρεάζει η σχέση του Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του τον γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Έξαλλη φέρεται να είναι η Τζένιφερ Λόπεζ μετά τις τρυφερές στιγμές του Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Τα πλάνα μέσα από το αυτοκίνητο του Μπεν Άφλεκ έκαναν τον γύρο του κόσμου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Λατίνας τραγουδίστριας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα μεταξύ των τριών τους, με την Τζένιφερ Λόπεζ να υποστηρίζει πλήρως το ευτυχισμένο συν-γονεϊκό σχήμα που έχουν δημιουργήσει.

Ο ρόλος της Τζένιφερ Λόπεζ στις σχέσεις του πρώην ζευγαριού

Ήταν μάλιστα το ειδύλλιο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, όπως υποστήριξε, που βοήθησε τελικά να αποκτήσει μία πολύ καλύτερη σχέση με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Ένα από τα πράγματα που έκαναν την Τζένιφερ Γκάρνερ και τον Μπεν Άφλεκ να φτάσουν σε ένα καλύτερο σημείο ήταν και είναι η Τζένιφερ Λόπεζ», σημείωσε άνθρωπος που πρόσκειται στο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που οι κάμερες απαθανάτισαν τις τρυφερές στιγμές του πρώην ζευγαριού που μοιράζεται τρία παιδιά. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2005 και χώρισαν μετά από δέκα χρόνια.

Ο Μπεν Άφλεκ, 51 ετών, και η Τζένιφερ Γκάρνερ, επίσης 51 ετών, έχουν αποκτήσει τις κόρες τους Violet, 17 ετών, και Seraphina, 13 ετών, και τον γιο Samuel, 11 ετών.

Μετά το τέλος του γάμου τους ο Μπεν Άφλεκ συμφιλιώθηκε με την πρώην αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ. Είχαν αρραβωνιαστεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000, λίγα χρόνια πριν γνωρίσει την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024