Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό!

Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό!

«Τρέχουν» οι εξελίξεις με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Ολυμπιακό. Τα νέα δεδομένα της υπόθεσης.

Είναι το πιο καυτό όνομα των τελευταίων ημερών στη Euroleague. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς και στη Γηραιά Ήπειρο έχει σημάνει… συναγερμός.

Μετά την περιπέτεια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και την G-League, ο ομογενής γκαρντ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Το γεγονός πως είναι free agent έχει προκαλέσει… πανικό στην αγορά της Euroleague, με τις ευρωπαϊκές ομάδες να «σφάζονται» για την απόκτησή του.

Δεδομένα, ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται στους συλλόγους που ερίζουν για την απόκτησή του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν να κάνουν ξανά κάτοικο Πειραιά τον 27χρονο παίκτη, με τον γνωστό δημοσιογράφο Matteo Andreani, να αποκαλύπτει νέο μπάσιμο των «ερυθρολεύκων».

«Ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μια νέα βελτιωμένη προσφορά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Η ελληνική ομάδα θέλει την επιστροφή του», ανέφερε στο twitter ο Andreani για τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φέρεται να βάζει σε πρώτο πλάνο τον επαναπατρισμό του 27χρονου παίκτη, κάνοντας τα πάντα για να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Ντόρσεϊ ήδη μια επίσημη πρόταση στα χέρια του, από τη Μονακό, η οποία λέγεται ότι του δίνει 1,2 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός όμως από τους Μονεγάσκους, στο «κόλπο» είναι και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος επιθυμεί διακαώς τον παίκτη που προπονούσε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε, πως ο ομογενής γκαρντ μέτρησε 24,4 πόντους-4,9 ριμπάουντ-2,3 ασίστ σε 17 ματς με τους Texas Legends, ενώ στο ΝΒΑ αγωνίστηκε μία φορά με το Ντάλας.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024