Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που έπεσε από τον 6ο όροφο κτιρίου της Νέας Υόρκης

Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που έπεσε από τον 6ο όροφο κτιρίου της Νέας Υόρκης

Ο 35χρονος και η σύζυγός του βρήκαν μαζί τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Οι Αρχές εξετάζουν αν του περιστατικού προηγήθηκε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Τραγωδία στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Ο Φλοριάντ Μπελιού, πατέρας δύο ανηλίκων αγοριών έπεσε, λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύζυγό του, την ημέρα των γενεθλίων του από τον 6ο όροφο διαμερίσματος.

Ο 35χρονος και η Oρνέλα Σέχι, 28 ετών, βρέθηκαν νεκροί στην πίσω αυλή της πολυκατοικίας που διέμεναν γύρω στις 9:15 το πρωί του Σαββάτου, δήλωσαν αστυνομικές πηγές στη New York Post.

Οι γείτονες είπαν ότι άκουσαν φωνές λίγο πριν το ζευγάρι βρεθεί στο κενό και οι ερευνητές εξετάζουν αν του θανατηφόρου περιστατικού προηγήθηκε καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Οι μικροί τους γιοι, ηλικίας 6 και 2 ετών, βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα εκείνη τη στιγμή, ενώ ένας γείτονας ανέφερε πως άκουσε ένα παιδί να φωνάζει: «Μαμά! Μαμά!» μετά την πτώση τους.

Ποιος ήταν ο Φλοριάντ Μπελιού

Εργαζόταν ως ηθοποιός και σκηνοθέτης και κατάγονταν από την Αλβανία.

Είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Τεχνών και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του είχε εμπλακεί σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές αλλά και σε ρόλους στο εθνικό θέατρο.

Πριν από μερικά χρόνια, έφυγε από την Αλβανία για τις Ηνωμένες Πολιτείες και μαζί με τη σύζυγό του, Ορνέλα Σέχι, προσπάθησαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να κάνουν μια νέα αρχή.

Στις ΗΠΑ, ο Φλοριάντ Μπελιού εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως κτηματομεσίτης. Ο ίδιος πριν από δύο χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει ότι είχε αρχίσει να γράφει δύο βιβλία, το ένα εκ των οποίων προοριζόταν για κινηματογραφικό σενάριο, το οποίο και σκόπευε να παρουσιάσει στο Netflix.

Συναισθηματικά διαταραγμένος

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο Μπελιού είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» και ήταν αγνοούμενος για ένα διάστημα τον Απρίλιο, πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.

Ωστόσο, ίδιες πηγές συμπληρώνουν ότι οι Αρχές δεν είχαν λάβει ποτέ αναφορές για ενδοοικογενειακή βία που να σχετίζεται με το ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε στο κτίριο, σε γειτονιά του Μπρονξ μόλις πριν από τέσσερις μήνες.

Οι γείτονες δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Μπελιού με τη σύζυγό του, ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι», ωστόσο κάποιοι ανέφεραν πως είδαν τον 35χρονο σε «οργισμένη κατάσταση» την Παρασκευή.

«Τους έβλεπα πάντα να αγοράζουν πράγματα για το σπίτι, ήταν κάθε μέρα μαζί, με δύο παιδιά, δεν είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», δήλωσε στην Daily News η σύζυγος του διαχειριστή του κτιρίου.

«Όταν περπατούσες δίπλα του, δεν είχε φιλική συμπεριφορά, γι’ αυτό και εγώ συνέχιζα να προχωράω. Ήταν κλεισμένοι στον εαυτό τους και ήταν πολύ απομονωμένοι», είπε από την μεριά του ένας γείτονας.

Σοκαρισμένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού

Φίλοι και συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο Μπελιού και η Ορνέλα βρήκαν τραγικό θάνατο με τέτοιο τρόπο.

Τα social media έχουν πλημμυρίσει με μηνύματά τους, στα οποία εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του ηθοποιού και της συζύγου του.

«Γιατί αδερφέ, γιατί αδερφέ… επέλεξες αυτό το μονοπάτι; Τι έλειπε όταν μας είχες όλους στην αγκαλιά σου και σε στήριζαν; Τι σε έκανε να πάρεις έναν δρόμο χωρίς αρχή και τέλος;», έγραψε ο Αλβανός ηθοποιός Andi Llabuti.

Ο κωμικός Cela Irgen ανέφερε στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω αυτό το status για σένα. Είσαι ενσωματωμένος στο μυαλό και την καρδιά μου για όλες αυτές τις όμορφες αναμνήσεις που έχουμε μαζί και το πάθος που μοιραστήκαμε για την υποκριτική. Είθε και οι δύο να αναπαυθείτε εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε και ο Θεός να δώσει δύναμη και στις δύο οικογένειες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024