Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής διανύει αυτή την περίοδο η Μαρία Ηλιάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του ερωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει εγκατασταθεί στην Ελβετία, αφού εκεί εργάζεται ο αγαπημένος της και συχνά μέσα από το Instagram δείχνει στους ακολούθους της στιγμές της καθημερινότητάς της.

Πριν λίγο καιρό, η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει μέσα από κάποια instastories το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού, ενώ παρήγγειλε στρώμα από την Ελλάδα για το κρεβάτι της, οι Ελβετοί της έστειλαν λάθος κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποίησε το ολοκαίνουργιο στρώμα.

Ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη παρέλαβε το κρεβάτι και ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανάτισε να είναι ξαπλωμένη πάνω σε αυτό και να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

«Θα κοιμάμαι μέχρι το Πάσχα. Το καλύτερο στρώμα πήραμε. Θα αφήσω τα κακά στην άκρη. Έχω να κάνω και άλλες καταγγελίες για το κρεβάτι. Προς το παρόν θα απολαύσω το στρώμα. Εσύ μέσα στο παλιό Στέλιο. Νομίζω δεν χωράμε.», λέει η Μαρία Ηλιάκη στον σύντροφό της στο στιγμιότυπο που ανέβηκε στα social media.

Παράλληλα, στο βίντεο βλέπουμε πως η κοιλίτσα της αγαπημένης παρουσιάστριας έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο