Η Microsoft έχει ενημερώσει την ενοποιημένη εφαρμογή για κινητά του Office για να λειτουργεί σε συσκευές iPad της Apple.

Νέες δυνατότητες και νέα εργαλεία

Η νέα εφαρμογή Office συνδυάζει το Word, το Excel και το PowerPoint σε μια ενιαία εφαρμογή και αρχικά κυκλοφόρησε για iOS και Android το 2019. Από τότε η Microsoft το βελτιώνει σταδιακά, αλλά «έτρεχε» πάντα σε λειτουργία παραθύρου αντί για μια πλήρως βελτιστοποιημένη εφαρμογή για iPad.

Αυτή η νέα ενημέρωση σημαίνει ότι το Office είναι πλέον μια πλήρης εφαρμογή iPadOS, με πρόσβαση σε όλες τις κανονικές παραλλαγές tablet της Microsoft. Η εφαρμογή συνδυάζει επίσης ορισμένα χρήσιμα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί κυρίως για εργασίες σε κινητές συσκευές. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα γρήγορης δημιουργίας PDF ή υπογραφής εγγράφων, τη μετατροπή εικόνων σε κείμενο και πίνακες, αλλά και πιο γρήγορες ενέργειες.

Η Microsoft απλοποιεί τα Office σε αυτήν την νέα εφαρμογή, αλλά οι αυτόνομες εφαρμογές για Word, Excel και PowerPoint εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες και να ενημερώνονται τακτικά. Ενώ χρειάστηκε λίγος χρόνος για να υπάρξει μια κύρια εφαρμογή του Office φιλική προς το iPad, η Microsoft έχει προσθέσει πολλές λειτουργίες ειδικά για iPad στις εφαρμογές του Office, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης του ποντικιού και του trackpad.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο