Κάθε ζώδιο είναι ξεχωριστό και προφανώς μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος που είχες ποτέ. Όμως ορισμένα ζώδια ξεχωρίζουν…

Κριός

Είναι πάρα πολύ ειλικρινής και αφοσιωμένος στους φίλους του. Γενικά δεν του αρέσει να χάνει τον χρόνο του με επιφανειακές σχέσεις, οπότε αυτό τον καθιστά αυτομάτως έναν πολύ πιστό φίλο.

Έχει πάντοτε τη θέληση να βοηθήσει τα κοντινά του άτομα να επιτύχουν στην καριέρα τους και πολλές φορές μπορεί να μιλάει απότομα, αλλά είναι για το καλό τους.

Καρκίνος

Είναι από τα πιο ειλικρινή ζώδια και αν θες μια άμεση απάντηση σε κάτι, με αρκετή δόση κυριολεξίας τότε είναι ο ιδανικός φίλος. Επίσης είναι εκείνος που θα ακούσει με προσοχή τα προβλήματά σου και θα προσπαθήσει κατευθείαν να σου βρει λύσεις.

Έχει ιδιαίτερα υψηλή ενσυναίσθηση και αυτό τον κάνει ιδανικό ακροατή και συνομιλητή. Δε θα προδώσει ποτέ τη φιλία σας και κρατάει πάντοτε τα μυστικά σας.

Λέων

Είναι εγωιστής αλλά παράλληλα έχει υψηλή την αίσθηση της ευθύνης και της υπερηφάνειας. Συνεπώς η φιλία σας για αυτόν είναι μια αξία που δεν ξεπερνιέται από καμία άλλη.

Για τον Λέοντα οι φίλοι είναι στην ουσία οικογένεια και για αυτό δε δέχονται να τους προσβάλλουν ή να τους υποβιβάζουν άλλοι. Θα υπερασπιστεί τη φιλία σας με την πρώτη κιόλας ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr