Είναι τρία τα ζώδια τα οποία παρεξηγούνται πιο εύκολα από κάθε άλλο ζώδιο. Τυχαίνει αυτά τα τρία να είναι και τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος

Δεν είναι να συζητάς μαζί του αν παρεξηγηθεί. Η φάση του είναι ιδιαίτερη. Αν του πεις κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να ακούσει, τότε μπορεί να παρεξηγηθεί πάρα πολύ και να μπει σε μια διαδικασία κατά την οποία αμύνεται με πολύ εκνευριστικό τρόπο.

Θα θέλει να σε κάνει να νιώσεις άσχημα επειδή το μίλης όπως του μίλησες (που μεταξύ μας δεν του είπες και κάτι το ιδιαίτερο για να κάνει έτσι).

Λέων

Μην τολμήσεις και τον μειώσεις μπροστά σε άλλους. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Αν δείξεις με κυνισμό και ρεαλισμό ότι δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα όποια ημερήσια επιτεύγματά του, τότε θα νιώσει ότι αδιαφορείς για εκείνον.

Επειδή είναι της προσοχής και θέλει να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, αν του στερήσεις κάτι τέτοιο, ενοχλείται πάρα πολύ σε σημείο να μη σου ξαναμιλήσει κιόλας.

Κριός

Ώρες ώρες δεν είναι διατεθειμένος καν για διάλογο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα τον δεις ιδιαίτερα να προσπαθεί να σε ακούσει. Αν του πεις κάτι που εκείνος θεωρεί δεδομένο ότι θα έπρεπε να κατανοείς, τότε θα αντιδράσει αδικαιολόγητα απότομα.

Μην του δίνεις σημασία, αγνόησέ τον μέχρι να ηρεμήσουν τα νεύρα του και να επανέλθει πάλι σε φυσιολογικότερους ρυθμούς για συζήτηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr