Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που παρεξηγούνται πανεύκολα

Τα ζώδια που παρεξηγούνται πανεύκολα

Δεν είναι να νευριάζουν μαζί σου

Είναι τρία τα ζώδια τα οποία παρεξηγούνται πιο εύκολα από κάθε άλλο ζώδιο. Τυχαίνει αυτά τα τρία να είναι και τα πιο κυκλοθυμικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος

Δεν είναι να συζητάς μαζί του αν παρεξηγηθεί. Η φάση του είναι ιδιαίτερη. Αν του πεις κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να ακούσει, τότε μπορεί να παρεξηγηθεί πάρα πολύ και να μπει σε μια διαδικασία κατά την οποία αμύνεται με πολύ εκνευριστικό τρόπο.

Θα θέλει να σε κάνει να νιώσεις άσχημα επειδή το μίλης όπως του μίλησες (που μεταξύ μας δεν του είπες και κάτι το ιδιαίτερο για να κάνει έτσι).

Λέων

Μην τολμήσεις και τον μειώσεις μπροστά σε άλλους. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Αν δείξεις με κυνισμό και ρεαλισμό ότι δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα όποια ημερήσια επιτεύγματά του, τότε θα νιώσει ότι αδιαφορείς για εκείνον.

Επειδή είναι της προσοχής και θέλει να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων, αν του στερήσεις κάτι τέτοιο, ενοχλείται πάρα πολύ σε σημείο να μη σου ξαναμιλήσει κιόλας.

Κριός

Ώρες ώρες δεν είναι διατεθειμένος καν για διάλογο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα τον δεις ιδιαίτερα να προσπαθεί να σε ακούσει. Αν του πεις κάτι που εκείνος θεωρεί δεδομένο ότι θα έπρεπε να κατανοείς, τότε θα αντιδράσει αδικαιολόγητα απότομα.

Μην του δίνεις σημασία, αγνόησέ τον μέχρι να ηρεμήσουν τα νεύρα του και να επανέλθει πάλι σε φυσιολογικότερους ρυθμούς για συζήτηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024