Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δυνατότητα αυτόματης εγγραφής τηλεοπτικών σειρών στους συνδρομητές Nova

Την δυνατότητα να αναθέσουν στην υπηρεσία Nova Plus την αυτοματοποίηση της εγγραφής κάθε επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούν αποκτούν δωρεάν οι συνδρομητές της Nova. Η υπηρεσία ανακοίνωσε την «Αυτόματη εγγραφή σειρών» με το πάτημα ενός πλήκτρου στον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, για κάθε κύκλο επεισοδίων στα κανάλια Novacinema, Fox και FOXlife.

Την δυνατότητα να αναθέσουν στην υπηρεσία Nova Plus την αυτοματοποίηση της εγγραφής κάθε επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθούν αποκτούν δωρεάν οι συνδρομητές της Nova. Η υπηρεσία ανακοίνωσε την «Αυτόματη εγγραφή σειρών» με το πάτημα ενός πλήκτρου στον αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865, για κάθε κύκλο επεισοδίων στα κανάλια Novacinema, Fox και FOXlife (π.χ. «Game Of Thrones 3», «The Following», «Homeland», «Da Vinci’s Demons», «Revenge 2»).

Μάλιστα, η αυτόματη εγγραφή σειρών δεν σκοντάφτει σε τυχόν αλλαγές προγράμματος. Βασισμένη στον οδηγό προγράμματος Nova TV Guide, το «Series Linking» προσαρμόζεται αυτόματα.

Η λειτουργία εντάσσεται στην υπηρεσία Nova Plus που παρέχεται δωρεάν. Με το Nova Plus οι συνδρομητές Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής έως και 100 ωρών προγράμματος στον σκληρό δίσκο του αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865 για μετέπειτα παρακολούθηση, fast forward στις εγγραφές, καθώς επίσης Rewind ή Pause στο ζωντανό πρόγραμμα οποιουδήποτε καναλιού.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024