Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε... μασάζ στα δάχτυλα για τα παιχνίδια του 2013

Κάντε… μασάζ στα δάχτυλα για τα παιχνίδια του 2013

Το παιχνίδι έχει σοβαρέψει για τα καλά. Τα πληκτρολόγια και τα joypad έχουν πάρει φωτιά και οι απανταχού gamers είναι πεπεισμένοι ότι το 2013 θα είναι μια πολλή καλή χρονιά! Συνέχειες επιτυχημένων παιχνιδιών αλλά και πολλά υποσχόμενοι νέοι τίτλοι έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες του 2012 ή αναμένονται μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Το παιχνίδι έχει σοβαρέψει για τα καλά. Τα πληκτρολόγια και τα joypad έχουν πάρει φωτιά και οι απανταχού gamers είναι πεπεισμένοι ότι το 2013 θα είναι μια πολλή καλή χρονιά! Συνέχειες επιτυχημένων παιχνιδιών αλλά και πολλά υποσχόμενοι νέοι τίτλοι έκαναν την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες του 2012 ή αναμένονται μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Η επιστροφή της Lara Croft έχει προκαλέσει… χτυποκάρδια στους φίλους της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας, ενώ και άλλες διάσημες περσόνες από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών θα παρελάσουν με αξιώσεις από τις οθόνες μας. Με άψογα γραφικά, καταιγιστική δράση, αδρεναλίνη «στο κόκκινο» και «ψαγμένη» υπόθεση, τα βιντεοπαιχνίδια νέας γενιάς μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια τα blockbusters του Χόλιγουντ, τόσο ως προς το μπάτζετ όσο και ως προς τις πωλήσεις, ενώ οι φίλοι τους μετριόνται στα εκατομμύρια.

Ξεκινήστε λοιπόν το… μασάζ στα δάχτυλα, προμηθευτείτε ξηρά τροφή και απολαύστε κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια της νέας σεζόν..

God of War: Ascension

O Σπαρτιάτης πολεμιστής Kratos επιστρέφει στις οθόνες, σε ένα παιχνίδι που μας διηγείται τα κατορθώματα του πριν κατακτήσει το θρόνο του θεού του Πολέμου στον Όλυμπο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν την τύχη του Kratos, αντιμετωπίζοντας μυθικά τέρατα αλλά και πολεμιστές της αρχαιότητας και αναβιώνοντας τα πρώτα βήματα του πρωταγωνιστή στα πεδία των μαχών. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι –ως συνήθως- εντυπωσιακά, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα multiplayer σε δυάδες ή ομάδες για ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Το περιμένουμε στις 12 Μαρτίου για Playstation 3.

Starcraft 2: Heart of The Swarm

Με εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο, τουρνουά με δώρα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων αλλά και επαγγελματίες gamers, το Starcraft έχει τη δική του σχολή στην ιστορία των παιχνιδιών. Η Heart of The Swarm είναι το πρώτο expansion του Starcraft 2 και διηγείται την ιστορία της Sarah Kerrigan, δίνοντας έμφαση στη φυλή των Zerg. Με επιπλέον μονάδες, πίστες και τακτικές, είναι σίγουρο ότι οι φανατικοί του είδους θα «κολλήσουν ένσημα», ενώ αρκετοί νέοι πιστοί θα ασχοληθούν με το άθλημα. Θα κυκλοφορήσει για PC στις 12 Μαρτίου.

Halo 4

H καλύτερη και δημοφιλέστερη κατά πολλούς σειρά First Person Shooters για το X-box 360 της Microsoft απέκτησε πρόσφατα ακόμη ένα μέλος και οι φίλοι του είδους ακόμη πυροβολούν σαν τρελοί! Ο Master Chef, ο υπερστρατιώτης – πρωταγωνιστής των Halo επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό δράση, αντιμετωπίζοντας τους Covenant (τους εξωγήινους, όχι το…συγκρότημα) αλλά και τους Prometheans. Ενδεικτικό της επιτυχίας του παιχνιδιού είναι ότι την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του πραγματοποίησε πωλήσεις αξίας 220 εκατ. δολαρίων, ενώ συνολικά έχουν διατεθεί περισσότερα από 4 αντίτυπα. Διατίθεται για X-box 360.

Assassin’s Creed 3

Η μάχη ανάμεσα στους Assassin’s και τους Templars συνεχίζεται, αυτή τη φορά στη Βόρεια Αμερική και η ιστορία του πρωταγωνιστή Desmond Miles φτάνει στο τέλος της. Ο παίκτης, αναβιώνοντας μνήμες των προγόνων του Miles αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα που θα του επιτρέψουν να σώσει τον κόσμο. Με εντυπωσιακά γραφικά της Βοστόνης και της Νέας Υόρκης στην εποχή της αμερικανικής επανάστασης, τεράστιο χάρτη, πλήθος αποστολών και καινοτόμο σύστημα μάχης, το Assassin’s Creed 3 θεωρείται το πιο πλήρες παιχνίδι της σειράς. Κυκλοφορεί για PC, PS3 και X-box 360

Tomb Raider

Όταν στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί η Lara Croft, τα λόγια είναι περιττά! Το καινούργιο Tomb Raider ασχολείται με τα πρώτα βήματα της δημοφιλούς ηρωίδας, περιγράφοντας τη μεταμόρφωση από μια φοβισμένη κορασίδα στη Lara που όλοι γνωρίσαμε και… αγαπήσαμε. Μετά από ένα ναυάγιο η πρωταγωνίστρια βρίσκεται σε ένα αφιλόξενο νησί και αξιοποιεί όλες τις ικανότητες της προκειμένου να επιβιώσει. Σε έναν ανοικτό κόσμο, με εντυπωσιακά γραφικά, ο παίκτης έχει ελευθερία κινήσεων ενώ παράλληλα μπορεί να βελτιώσει το χαρακτήρα της Lara ανάλογα με τις εμπειρίες της. Το περιμένουμε στις 5 Μαρτίου για PC, PS3 και X-box 360

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024