Την Κυριακή, 27 Μαΐου, οι μικρότεροι αθλητές του Αρη Νικαίας έκλεισαν -ως πρωταθλητές ΕΣΠΕΔΑ- την παράσταση μιας ομάδας που έδωσε πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και μέσω των ταλέντων του. Η συγχώνευση με τον Ιωνικό της ίδιας πόλης αποτελεί γεγονός, όπως και η τελευταία παραπάνω δραστηριότητα υπό την ταυτότητα του... Αρη.

26

Την Κυριακή, 27 Μαΐου, οι μικρότεροι αθλητές του Αρη Νικαίας έκλεισαν -ως πρωταθλητές ΕΣΠΕΔΑ- την παράσταση μιας ομάδας που έδωσε πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και μέσω των ταλέντων του. Η συγχώνευση με τον Ιωνικό της ίδιας πόλης αποτελεί γεγονός, όπως και η τελευταία παραπάνω δραστηριότητα υπό την ταυτότητα του… Αρη.

Με ανακοίνωσή του ο Αρης Νικαίας τονίζει μεταξύ άλλων: « Η συγχώνευσή μας με το γειτονικό Ιωνικό είναι μια ιστορική στιγμή, όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Έχουμε την υποχρέωση να πετύχουμε για να είμαστε το σημείο αναφοράς και θετικού παραδειγματισμού σε όσους ήθελαν αλλά δεν τόλμησαν να κάνουν το ανάλογο βήμα.


»Έχουμε ακόμα την υποχρέωση να πετύχουμε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της δημοτικής αρχής της πόλης μας και ιδίως του δημάρχου μας, Βασίλη Τράπαλη, που έπεισε τις δύο πλευρές ότι ο δρόμος της συνεργασίας και της συστράτευσης των δυνάμεων έχει μόνο πλεονεκτήματα.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr