Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η επιστροφή του θρυλικού Twin Peaks

Η επιστροφή του θρυλικού Twin Peaks

Αγγελική Στελλάκη Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία της έφηβης Λόρα Πάλμερ, η οποία συγκλόνισε τους κατοίκους της παράξενης επαρχιακής πόλης Τουίν Πικς, ο Ντέιβιντ Λιντς επιστρέφει στο σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς που επηρέασε δεκάδες δημιουργούς, με έναν νέο κύκλο. Ελάχιστα είναι γνωστά για τη νέα σεζόν της σειράς, η οποία θα μετρά συνολικά 18 […]

Αγγελική Στελλάκη

Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία της έφηβης Λόρα Πάλμερ, η οποία συγκλόνισε τους κατοίκους της παράξενης επαρχιακής πόλης Τουίν Πικς, ο Ντέιβιντ Λιντς επιστρέφει στο σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς που επηρέασε δεκάδες δημιουργούς, με έναν νέο κύκλο.

Ελάχιστα είναι γνωστά για τη νέα σεζόν της σειράς, η οποία θα μετρά συνολικά 18 επεισόδια, καθώς οι Ντέιβιντ Λιντς και Μαρκ Φροστ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Ο Λιντς έχει δηλώσει ότι το σίκουελ «της σειράς «Fire Walk With Me» και η ιστορία των τελευταίων επτά ημερών της Λόρα Πάλμερ θα είναι πάρα πολύ σημαντικά» για την υπόθεση της σειράς.

Είναι τόσο μεγάλη η αναμονή του νέου κύκλου του Twin Peaks που το πρώτο δίωρο επεισόδιο θα προβληθεί στο 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Κλασικοί έχουν γίνει οι πρώτοι δύο κύκλοι της σειράς. Ωστόσο, μετά την επίλυση του μυστηρίου για τη δολοφονία της Λόρα Πάλμερ η τηλεθέαση μειώθηκε, με αποτέλεσμα η σειρά να ακυρωθεί μετά από μόλις 30 επεισόδια.

Μάλιστα, η σειρά ολοκληρώθηκε με ένα από τα πιο διάσημα cliffhanger της αμερικανικής τηλεόρασης. Ο Ντέιλ Κούπερ (Κάιλ ΜακΛάχλαν) έχει καταληφθεί από το πνεύμα του Μπομπ, του δολοφόνου της Λόρα Πάλμερ. Η νέα σεζόν της σειράς αναμένεται να μάς λύσει τις απορίες ως προς αυτό.

Το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού καστ επιστρέφει στο σύμπαν του Twin Peaks. O ίδιος ο Ντέιβιντ Λιντς εμφανίζεται στον ρόλο του πράκτορα Γκόρντον Κόουλ. Στη σειρά θα δούμε και τον Μιγκέλ Φερέρ, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο.

Μία από τις πιο σημαντικές επιστροφές είναι φυσικά εκείνη του συνθέτη Άντζελο Μπανταλαμέντι, ο οποίος θα συνθέσει νέα μουσική για τη σειρά.




* Τα δύο πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν του «Twin Peaks» θα προβληθούν την Κυριακή 21 Μαΐου από το Showtime. Στην Ελλάδα θα προβληθούν τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στις 23:00 το βράδυ από την Cosmote TV.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024